Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


George Clooney: Leonardo DiCaprio je u lošem društvu!
Glumac je iskreno rekao što misli i o Russellu Croweu, Ashtonu Kutcheru i Twitter maniji

George Clooney: "Leonardo DiCaprio je u lošem društvu!"

Foto: PR Photos

George Clooney ima puno prijatelja u Hollywoodu, no to ne znači da o svima ima samo riječi hvale, otkrio je on sam u intervjuu za Esquire.

Zvijezda čiji je posljednji film Gravitacija sa Sandrom Bullock dobio same pohvale i od kritike i od publike, komentirao je Russella Crowea, Leonarda DiCaprija i Ashtona Kutchera te pohvalio Brada Pitta i Billa Murraya.

Russell Crowe uvrijedio je Clooneya u jednom intervjuu i prozvao ga prodanom dušom (zbog snimanja reklama kako bi dodatno zaradio). Clooney to komentira: "Istina je da mi je poslao knjigu pjesama da mi se ispriča što me tako uvrijedio. No, on je započeo svađu sa mnom bez nekog razloga. Kad smo se konačno sreli i kad mi je dao te svoje pjesme rekao mi je 'Krivo su protumačili moje riječi u intervjuu', na što sam mu rekao 'Da, da, kako god' . Bio je malo smiješan kako se neprestano ispričavao."

Dotaknuo se i Leonarda DiCaprija: "On je okružen dosta lošim ljudima koji mu uglavnom povlađuju. Mislim da je dobro imati pored sebe nekog tko će te 'spustiti na zemlju' kad to treba i tko će te vratiti na pravi put. Kad sam se družio s njim i njegovom ekipom vidio sam da on to nema, a s obzirom na uspjeh koji postiže i koji će biti samo sve veći, to mu je i više nego potrebno."

Objasnio je i zašto bi se Hollywood trebao držati dalje od Twittera: "Ako ste slavni, ne razumijem zašto bi netko bio na Twitteru. Najgore što možeš kad si slavan jest previše se izložiti drugima, a onda se kasnije čuditi zbog toga što ti je nešto ukradeno ili jer te previše kritiziraju. Jednu večer neoprezno napišeš nešto što se krivo protumači i izazoveš skandal, uistinu nepotrebno, koji te može stajati karijere. Zamislite scenarij, probudiš se ujutro, a tvoje karijere više nema. Nedostupnost nije uvijek loša."

Kao primjer je naveo Ashtona Kutchera koji je praktički ovisnik o toj društvenoj mreži. "On na taj način često brani svoje prijatelje, ali smatram da time samo produžuje glasine o nekoj neugodnoj tematici. Da malo razmisli prije nego što nešto impulzivno napiše, shvatio bi da ne treba to niti objaviti", rekao je.

Clooney nije samo kritizirao, već je pohvalio Brada Pitta i Billa Murraya što su se oduprli trendovima i nisu na toj društvenoj mreži (kao niti on).

George Clooney trenutno dovršava svoj redateljsko-scenaristički projekt The Monuments Men, istinitu priču smještenu u Drugi svjetski rat. Clooneyev lik okuplja ekipu povjesničara umjetnosti kako bi s njim zaustavili uništavanje umjetničkih djela. Uz njega među ostalim glume Cate Blanchett, Matt Damon, Bill Murray i John Goodman.

The Monuments Men bi se u našim kinima trebao početi prikazivati 23.1.2014.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala