Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


'Zvjezdani ratovi: Epizoda 7' u kinima 18.12.2015.!
Nakon mnogih nagađanja, Disney je konačno objavio službeni datum dolaska u kina, a snimanje kreće na proljeće

'Zvjezdani ratovi: Epizoda 7' u kinima 18.12.2015.!

Disney i Lucasfilm objavili su konačan datum početka prikazivanja Zvjezdanih ratova: Epizode 7, 18. prosinac 2015. godine.

Film je još uvijek u početnoj fazi pripreme, ali je početak snimanja zakazan za proljeće 2014. godine, prenosi StarWars.com.

"Jako smo uzbuđeni što možemo podijeliti s fanovima službeni datum početka prikazivanja. Sredina prosinca 2015. godine je idealna zbog općenitog blagdanskog ugođaja, a i to je dovoljno daleko kako bi filmska ekipa odradila kvalitetan posao", rekao je šef Disney studija Alan Horman.

Podsjetimo, nove Zvjezdane ratove režirat će J.J. Abrams (Zvjezdane staze: U tamiSuper 8Nemoguća misija 3) koji se primio i scenarija uz Lawrencea Kasdana (Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčegaZvjezdani ratovi 5: Carstvo uzvraća udaracZvjezdani ratovi 6: Povratak Jedija), a ne Michaela Arndta (Priča o igračkama 3) koji je napustio projekt.

Još uvijek nije službeno poznato tko će glumiti u filmu iako se i dalje nagađa kako će Harrison Ford, Mark Hamill i Carrie Fisher ponoviti svoje uloge.

Disney je istovremeno objavio i datum audicije za nekoliko uloga, a pretpostavlja se da je riječ baš o novim Zvjezdanim ratovima. Riječ je o ulogama Rachel i Thomasa, a prva audicija počinje za dva dana u Bristolu i nastavlja se u Glasgowu, Londonu, Manchesteru i Dublinu.

18.12.2015. u kina dolaze i Sonyjev triler Inferno te ekranizacija popularne WoW igrice, Warcraft.

D.L.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    TatooineBlog tatooineblog @ 11.11.2013. 13:12

    Jedva čekam, nadam se da JJ i Disnwey neće zeznut stvar, ali sam ipak siguran da je sve bolje nego da Lucas sam vuče konce (primjer: prequeli).

  • #1
    2 0
    SilkyCoco silkycoco @ 8.11.2013. 9:54

    Aaaa, znači još 'samo' malo više od 2 godine. 

    Baš me zanima tko će sve na kraju glumiti. Ide netko od vas na ovu audiciju?  Zamisli da te stvarno izaberu, a kad ono ispadne da nije za Star Wars, nego za recimo National Treasure 3 s Cageom... ja se ne b' bunila.

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala