Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Frenkie - dobitnik MTV Best Adria Act nagrade!
Bosansko-hercegovački reper kreće u utrku sa drugim pobjednicima iz Istočne Europe za MTV EMA Worldwide Act

Frenkie - dobitnik MTV Best Adria Act nagrade!

Foto: MTV

Frenkie je ovogodišnji dobitnik MTV Best Adria Act nagrade! Poznati bosansko-hercegovački reper dobio je najveći broj glasova u proteklih šest tjedana na siteu mtvema.com, gdje su fanovi širom svijeta online glasali za svoje omiljene domaće izvođače i pomogli im da osiguraju mjesto u sljedećem krugu natjecanja za MTV EMA Worldwide Act nagradu na “2013 MTV EMA.”

Počevši od danas, 25. listopada, pa do četvrtka 31. listopada, fanovi će moći glasati za svog omiljenog regionalnog izvođača na www.mtvema.com. Predstavnik Istočne Europe bit će proglašen 1. studenog, zajedno s drugim regionalnim pobjednicima iz Sjeverne Europe, Srednje Europe, Južne Europe, Jugoistočne Azije/Kontinentalne Kine/Hong Konga/Tajvana, Japana/Koreje, Australije/Novog Zelanda, Južne Amerike, Sjeverne Amerike i Afrike/Indije/Bliskog istoka.

Ove godine se 186 najatraktivnijih muzičkih izvođača iz svih krajeva svijeta nadmetalo za nagradu lokalnih pobjednika, a svi ovi izvođači najrazličitijih žanrova, iz više od 150 gradova i 50 država, bili su nominirani kao dio MTV EMA Worldwide Act procesa.

Miley Cyrus, Robin Thicke, Snoop Dogg, Afrojack, Imagine Dragons, The Killers i Katy Perry nastupit će na dodjeli “2013 MTV EMA”, a tu će biti i službeni MC dodele Redfoo iz dua LMFAO, voditeljica u backstage-u Ariana Grande i specijalan gost Ron Burgundy iz filma Anchorman 2 (Will Ferrell). Potvrđeno je i da će prezenteri biti Iggy Azalea, Ellie Goulding, Carice van Houten i Colton Haynes, a imena ostalih prezentera i izvođača bit će objavljena tijekom narednih dana.

Glasanje za EMA kategorije bi će otvoreno do 23:59 u petak, 8. studenog 2013. Dodjela “2013 MTV EMA” prenosit će se uživo iz amsterdamske arene Ziggo Dome u nedjelju, 10. studenog u 21.00h. Sponzor prijenosa je Evo TV.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala