Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svjetski hit-film “Djeca-vukovi” spreman za Hrvatsku!
Film koji je 2013. osvojio publiku i kritiku na festivalima diljem svijeta od 14.11. u hrvatskim kinima

Svjetski hit-film “Djeca-vukovi” spreman za Hrvatsku!

Foto: Radar d.o.o.

Još jedan film koji očarava sve generacije!

Za razliku od brojnih današnjih “pogledaj – zaboravi” filmova, Djeca-vukovi uz zajamčenu zabavu, ujedno potiče na razmišljanje te pomaže u kreiranju zdravog vrijednosnog suda kod djece i mladih.

Djeca-vukovi je dirljiva animirana priča o odrastanju i životnim izazovima koji se pojavljuju putem.

Djeci – film poput predivne i zabavne bajke...
Mladima – odgoj djece, koga će tek iskusiti, kao priča prepuna iznenađenja i čuda...
Roditeljima – podsjetnik na odrastanje njihove djece...

Ovo veliko kinematografsko ostvarenje prati Hanu, djevojku koja s dvoje djece povučeno živi u mirnom dijelu grada. Njihovo odrastanje je sretno i veselo, no skrivaju veliku tajnu – otac im je Čovjek-vuk. Nakon njegovog iznenadnog nestanka, Hana se povlači na napuštenu farmu pored velike šume, gdje stvara novi dom.

Nakon što je poharao festivale diljem svijeta jedan od najboljih animiranih filmova u svijetu u 2013. godini konačno dolazi i u hrvatska kina. Od 14. studenog domaći ljubitelji sedme umjetnosti imat će priliku na velikom platnu gledati dugometražni japanski animirani film Djeca-vukovi u režiji velikog Mamorua Hosode. Film donosi tvrtka Radar d.o.o., specijalizirana za multimedijalne djelatnosti.

Završenom digitalizacijom 28 hrvatskih kina gledatelji iz svih krajeva Hrvatske, osim u multipleksima, imaju priliku uživati u aktualnim filmskim ostvarenjima uz odličnu kvalitetu slike i zvuka i u “malim” kinima. Naša želja je svima ponuditi kvalitetan naslov nezavisne svjetske produkcije”, poručuju iz Radara.

Film Djeca-vukovi još je jedno od ostvarenja slavne japanske animacije o čijoj popularnosti ne treba trošiti previše riječi. Film je do sada osvojio nekoliko nagrada publike i struke na eminentnim festivalima diljem svijeta, uključujući i one dječje. New York, Montreal, Amsterdam samo su neki od gradova u kojima je film oduševio gledatelje. Često u domaćoj javnosti uziman kao referenca, čak i portal IMDb film ocjenjuje sa 7,8!

Iako je ciljana publika ona mlađa (film je namijenjen djeci od devet godina naviše) u njemu zbog tematike podjednako uživaju i oni stariji. Sama priča prikazana je na lako shvatljiv način te film do samog kraja gledatelja ostavlja usredotočenog na radnju.

Parovi oko mene počeli su dobivati djecu, pa su me se posebno dojmili roditelji kao takvi, a napose majke. Djelovale su na mene očaravajuće tako da sam se počeo pitati mogu li napraviti film s temom podizanja djece”, kazao je redatelj Mamoru Hosoda, napominjući da je film "o djeci koja tragaju za smislom života" te majci koja ih u tome podržava i vodi.

Djeca-vukovi čekaju vas od 14. studenog u jednom od 28 digitaliziranih hrvatskih kina!

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (3)
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala