Propustili ste najdražu emisiju - pogledajte ju uz RTL Sada!

petak, 04. svibnja 2012.

Niste uspjeli pogledati svoju najdražu emisiju na RTL-u, a nemate računalo? Ne trebate brinuti ako imate H1 TV

Foto: RTL

"RTL Sada" prva je 'catch up' internet TV platforma u Hrvatskoj koja nudi besplatno gledanje najdražih, ali propuštenih emisija RTL Televizije i RTL2, a već je više od 6 mjeseci dostupna svim korisnicima interneta i to preko portala www.rtlsada.hr.

Ukoliko su gledatelji RTL-ovih programa propustili pogledati najdražu emisiju u originalnom emitiranju na televiziji, mogu je pogledati putem interneta jer im "RTL Sada" omogućuje praćenje istih i do 7 dana unatrag – besplatno, bez obzira žele li pogledati središnju informativnu emisiju RTL Danas, magazine Exkluziv Tabloid, Exkluziv vikend, talk show Studio 45, serije Ruža vjetrova, Budva na pjeni od mora i Krv nije voda, zabavno-obrazovni Galileo, lifesytle emisije poput Večere za 5, InDesign s Mirjanom Mikulec, U dobroj formi s Renatom Sopek, i mnoge druge…RTL Televizija i domaći telekom operater H1 Telekom pokrenuli su u četvrtak, 3. svibnja zajedničku uslugu "RTL Sada" dostupnu na IPTV platformi H1 TV, koja će korisnicima omogućiti gledanje propuštenih emisija koje su bile prikazane u originalnom terminu na RTL Televiziji i RTL2, i to unazad 7 dana, kada god i koliko god puta požele.

Dolazi novo doba televizije koje s razlogom slavi moto „propustili ste, pogledajte“! Sve epizode vaših omiljenih emisija su na jednom mjestu.

 

Komentari (5)
Povezane vijesti
Ostale vijesti

© 2008-2018 Moj Tv Portal d.o.o.
Impresum | Uvjeti korištenja | Kontakt

desktop verzija >