Richard Gere je upleten u razarajući misterij u novom traileru za film "Longing"

četvrtak, 16. svibnja 2024.

Film je remake istoimenog izraelskog filma iz 2017., vraća se originalni redatelj Savi Gabizon

Nije česta situacija da redatelj dobije priliku napraviti remake svog vlastitog filma, ali će ovog puta izraelski filmaš Savi Gabizon napraviti upravo to. Gabizon je odlučio napraviti novu verziju svog filma Longing iz 2017. godine, koji je oduševio na filmskim festivalima kada je prvi puta prikazan.

Nova verzija nosit će isti naziv kao i original, ali će ovog puta radnja biti smještena na američkoj lokaciji, u glavnim će se ulogama naći Richard Gere i Diane Kruger, a premijera se očekuje već početkom lipnja. Danas imamo prilike vidjeti i prvi najavni trailer.

Film Longing donosi priču o Danielu Blocku (Gere), čovjeku koji je prisiljen suočiti se sa svojom prošlošću kad na površinu isplivaju neke davno zakopane tajne. Jedan od susreta koji će ga prisiliti da razmisli o svojim greškama iz prošlosti jest s Alice (Kruger), omiljenom učiteljicom njegovog sina.

Trailer nam otkriva kako je Daniel godinama živio bez saznanja da je imao sina, a to otkrije tek onda kad mu njegova bivša djevojka otkrije kako je taj sin poginuo u nesreći. Daniel zatim kreće na putovanje otkrivanja tko je njegov sin zapravo bio kroz susrete s ljudima koji su ga poznavali, a istovremeno se mora suočiti sa zagonetnim okolnostima koje su krive za njegovu smrt.

U filmu također glumi Suzanne Clément kao dječakova majka, a film bi s kino-distribucijom trebao krenuti 7. lipnja ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti