Yorgos Lanthimos i Emma Stone ponovno surađuju

četvrtak, 28. ožujka 2024.

Nakon oskarovskog filma "Poor Things" predstavljen novi projekt Lanthimosa i Stone, "Kinds of Kindness"

Samo nekoliko tjedana nakon što je njegov posljednji film Poor Things aktivno sudjelovao na prestižnoj dodjeli filmskih nagrada Oskar, osvojivši četiri nagrade, Yorgos Lanthimos već je spreman za nove pobjede i to s filmom Kinds of Kindness.

U nadi da će novim filmom postići jednak uspjeh kao s prethodnim, Lanthimos je za glavnu ulogu odabrao Emmu Stone, koja je za ulogu u filmu Poor Things osvojila Oskara za najbolju žensku ulogu. Danas imamo prilike vidjeti i prvi kraći najavni teaser trailer, koji nam otkriva tek djelić onoga što nas očekuje.

S filmom Kinds of Kindness Lanthimos napušta Europu i odlazi u SAD sa Stone u jednoj od glavnih uloga, dok se u ostalima nalaze Jesse Plemons, Willem Dafoe, Margaret Qualley, Hong Chau, Joe Alwyn, Mamoudou Athie i Hunter Schafer.

Film je osmišljen u antologijskom stilu te će se sastojati od tri jedinstvene priče. Ne zna se puno detalja o pričama koje nas očekuju, a kratki teaser trailer također ne otkriva previše što se tiče radnje.

Scenarij filma potpisuje Efthimis Filippou, s kojim je već radio na nekoliko projekata, uključujući i oskarovski film Miljenica, u kojem je također glumila Emma Stone. Redatelj navodno sa Stone u tajnosti u Grčkoj snima još jedan film, ali o njemu još nema nikakvih otkrivenih detalja.

Što će nam donijeti film Kinds of Kindness doznat ćemo 21. lipnja kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti