Sloboda dolazi uz cijenu u najavi filma "Don't Tell Mom the Babysitter's Dead"

srijeda, 27. ožujka 2024.

Novi film nova je verzija kultnog klasika "Ljeto bez dadilje" iz devedesetih

Moderna verzija kultnog klasika Ljeto bez dadilje iz 1991. godine uskoro će ugledati svjetlo dana, a danas imamo prilike vidjeti i prvi objavljeni trailer. U novom filmu dadilju glumi June Squibb, a uz nju će glumiti Simone Joy Jones, Nicole Richie, Donielle Tremaine Hensley, Jermaine Fowler i Ms. Pat, kao i Miles Fowler, Iantha Richardson, Gus Kenworthy te Tyriq Withers.

Za razliku od originala s početka devedesetih, novi će film biti usmjeren na crnačku obitelj, na čijem je čelu majka, koju utjelovljuje komičarka Ms. Pat.

Trailer nam otkriva glavninu priče, a počinje tako da glava obitelji ima nervni slom i primorana je otići na dva mjeseca na rehabilitaciju meditacijom. Djeca su isprva oduševljena jer očekuju provesti najluđe ljeto u životu, ali im planove poremeti dolazak dadilje, gospođe Sturak.

Iako se sve isprva čini beznadno, djeca uspiju nagovoriti dadilju da im dođu prijatelji te naprave tulum. Ujutro shvate da je dadilja mrtva. Kako bi ostali neovisni, najstarija sestra na sebe preuzme niz odgovornosti, uključujući i novi posao. Nenaviknuta na toliku odgovornost i uz komplicirani ljubavni život, ona se vrlo brzo nađe na rubu pucanja.

Redateljsku palicu reboota drži Wade Allain-Marcus, dok scenarij potpisuje Chuck Hayward.

Može li nova verzija dostići kultni status kakav ima originalni film doznat ćemo 12. travnja kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti