Dev Patel o svom redateljskom debiju "Monkey Man"

srijeda, 27. ožujka 2024.

Universal donosi novu najavu za akcijski triler koji sljedeći tjedan dolazi u kina

Foto: YouTube

Uzeli su mu sve, a on sad stiže po osvetu.

Nakon službene najave za akcijski triler Monkey Man, Universal je jučer objavio video sa snimanja s komentarima filmske ekipe koja je podijelila svoje dojmove o projektu. Monkey Man film je prepun uzbudljive akcije i potjera, u stilu Johna Wicka, koji je režirao za Oskara nominirani Dev Patel u svom redateljskom debiju i to prema svojoj originalnoj priči i scenariju koji je napisao s Paulom Angunawelom i Johnom Colleeom.

Priča o osveti protiv korumpiranih vođa, koji su mu ubili majku i neprestano muče siromašne i nemoćne, inspirirana je legendom o Hanumanu, ikoni koja objedinjuje snagu i hrabrost. Patel je Kid (Klinac), anonimni mladi čovjek koji životari u podzemnom borilačkom klubu u kojem se večer za večeri bori s gorila maskom na licu, a sve kako bi bio brutalno pretučen za novac.

Nakon godina potisnutog bijesa Kid će otkriti način da se ubaci u zloglasnu gradsku elitu. Malo pomalo njegove će traume iz djetinjstva isplivati na površinu i Kid će krenuti u eksplozivnu misiju osvete kako bi se obračunao s onima koji su mu oduzeli apsolutno sve.

Uz Patela glumačku ekipu čini međunarodna postava među kojom su Sharlto Copley, Sobhita Dhulipala, Pitobash, Vipin Sharma, Ashwini Kalsekar, Adithi Kalkunte, Sikandar Kher i Makarand Deshpande.

Monkey Man u kina stiže već 4. travnja.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti