Savršeni život Annette Bening raspada se u novoj najavi serije "Apples Never Fall"

četvrtak, 15. veljače 2024.

Mini-serija temelji se na romanu Liane Moriarty, izlazak se očekuje već u ožujku

Annette Bening nestaje iz svog idiličnog života u novom traileru za nadolazeću mini-seriju Apples Never Fall. Nova mini-serija bit će premijerno prikazana na Peacock streaming platformi u ožujku. Sam Neill, Jake Lacy i Alison Brie također glume u adaptaciji bestselera Liane Moriarty iz 2021. godine.

Trailer nam otkriva kako stvari idu prilično dobro za Joy i Stana Delaneyja (Bening i Neill); povlače se iz vođenja svoje uspješne teniske akademije u Palm Beachu kako bi provodili više vremena sa svojim prijateljima i obitelji, posebno sa svoje četvero djece (Lacy, Brie, Conor Merrigan-Turner i Essie Randles).

No odjednom kako glazba postaje tmurnija, Joy nestaje, ostavljajući iza sebe samo hrpu simbolično palih jabuka i krvlju poprskan bicikl. Doslovni i figurativni olujni oblaci počinju se nadvijati dok se sumnje povećavaju u obitelji Delaney - čak i dok patrijarh Stan inzistira da će se Joy vratiti.

Ubrzo, Stan biva optužen za ubojstvo, dok Delaneyjevo potomstvo kopa po prošlosti svojih roditelja i otkriva da nije sve onako kako se čini - i da bi sve moglo proizaći iz incidenta kada su Stan i Joy prihvatili tajanstvenog ranjenog stranca.

Melanie Marnich potpisuje scenarij, radi na seriji kao showrunnerica i kao izvršna producentica. Premijera serija Apples Never Fall očekuje se na streaming platformi Peacock 14. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti