"Riba na torti" - Što je Pažanin spremio za Laru Demarin?

utorak, 28. studenog 2023.

Iskreno priznaje: "Ne bih voljela dobiti nešto što nisam nikad radila"

Foto: Nova TV

Ovoga tjedna Lara Santini kuhala je prva po Pažaninovu receptu, a što će dočekati njezinu imenjakinju Laru Demarin ostaje za vidjeti.

„Već je upoznala ekipu, već zna otprilike kako mi funkcioniramo, mislim da je to već prednost za razliku od jučerašnje Lare. Tako da vjerujem da ona ima sve pod kontrolom“, istaknut će Marie, dok će večerašnja domaćica poručiti: „Pokazala se kao jako, jako dobar domaćin zato što se snašla u situaciji na koju smo mi sad pripremljeni, ona nije znala što je čeka u kuhinji tako da definitivno bih rekla da se ona dobro snašla i da će biti teško sad izjednačit te ocjene“.

Ova talentirana Puljanka se od djetinjstva bavi glazbom, većinom radi autorske stvari, a kad se ne bavi glazbom posveti se drugoj ljubavi – fizioterapiji. Za stvari u kojima je dobra, kako sama kaže, natjecateljski je nastrojena, ali kuhanje nije nešto u čemu je dobra.

„Najviše volim jesti domaću hranu, s nonom sam naučila kako raditi njoke, pa mislim da se tu snalazim jer sam to puno puta prošla. Ne bih voljela dobiti nešto što nisam nikad radila, a vjerujem da će tog biti zato što nisam vrstan kuhar i definitivno postoje stvari koje nikad nisam kuhala“, iskreno će priznati domaćica Lara.

Pored kuhanja, gostima će ponuditi dobru atmosferu i zabavu te zanimljive igre kojima želi zbližiti svoju ekipu. Kuhanje joj nije na prvom mjestu, stoga je pozvala prijatelja Josipa koji će priskočiti u pomoć. Kako će se Lara i njen pomoćnik snaći s receptima koje prvi put vide, te hoće li njihovim kuhanjem gosti biti zadovoljni, ne propustite pogledati u novoj epizodi Ribe na torti na Novoj TV!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti