Kim Kardashian uzela satove glume za novu "Američku horor priču"

srijeda, 03. svibnja 2023.

12. sezona antologijske serije ima podnaslov "Delicate"

Foto: Depositphotos

Na ovogodišnjem ekskluzivnom događaju Met Gala Kim Kardashian za Variety je otkrila poneku pojedinost o svojoj ulozi za novu Američku horor priču (American Horror Story) koja se vodi pod nazivom American Horror Story: Delicate.

„Moj dio snimamo krajem ovog mjeseca. No, produkcija je već krenula i jako sam uzbuđena“, rekla je. Iako nije mogla otkriti puno o svojoj ulozi ipak je priznala: „Jako je zabavno izaći iz svoje zone komfora te probati nešto novo i k tome rasti. Jako sam uzbuđena zbog cijelog iskustva. Uzela sam i satove glume jer je to izazov. A ja volim izazove.“

Delicate je već 12. sezona popularne antologijske serije i temelji se na romanu Delicate Condition autorice Danielle Valentine koji izlazi u kolovozu ove godine, a navodno će biti stravična priča slična hororu Rosemaryno dijete. Među ostalim poznatim glumcima u novoj sezoni su Emma Roberts, Matt Czuchry, Cara Delevingne, Annabelle Dexter-Jones, MJ Rodriguez i Odessa A’zion.

Kim Kardashian najpoznatija je po svojim reality emisijama, a za The Kardashians je neki dan objavljen trailer za treću sezonu koja krajem ovog mjeseca stiže na Hulu. Glumila je i u igranim filmovima pa se pojavila u komediji Film katastrofe 2008., drami Temptation: Confessions of a Marriage Counselor 2013., a posudila je glas psiću Delores prije dvije godine u animiranom dugometražnom filmu Psići u ophodnji: Film.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti