Zastrašujuća najava za horor "The Boogeyman" snimljen prema kratkoj priči Stephena Kinga

srijeda, 19. travnja 2023.

Lipanj donosi priču zbog koje ćete se bojati mraka

Foto: YouTube

20th Century Studios i 21 Laps donose novu najavu za horor triler The Boogeyman koji će vam početkom lipnja utjerati strah u kosti!

Film je bio planiran za streaming servis, ali je zbog odličnih rezultata testne gledanosti dobio svoj datum kino premijere. Nakon što je krajem siječnja objavljen prvi teaser trailer sad je stigla službena najava i novi poster koji možete pogledati na ovoj poveznici.

Prema istoimenoj kratkoj priči Stephena Kinga iz 1973. radnja prati srednjoškolku Sadie Harper (Sophie Thatcher) i njezinu mlađu sestru Sawyer (Vivien Lyra Blair) koje se oporavljaju od nedavne majčine smrti za što ne dobivaju adekvatnu podršku od svog oca Willa (Chris Messina), inače terapeuta koji se nastoji nositi s vlastitom tugom i pomiriti s gubitkom. No, kad se na njihovim vratima neočekivano pojavi očajni pacijent koji moli za pomoć, iza sebe će ostaviti zastrašujući nadnaravni entitet koji lovi obitelji i hrani se patnjom svojih žrtava. Dok otac sve to ignorira, sestre će mu morati dokazati da je entitet stvaran jer bez očeve pomoći moglo bi biti prekasno za spas.

Horor je režirao Rob Savage (Gost) prema scenariju koji su napisali Scott Beck, Bryan Woods i Mark Heyman, a u ostalim ulogama su Marin Ireland, Madison Hu, LisaGay Hamilton i David Dastmalchian.

„Živo se sjećam užasa koji sam osjećao dok sam čitao Kingovu kratku priču kao dijete i upravo sam taj osjećaj straha iz djetinjstva htio prenijeti kino publici diljem svijeta. Ovaj film je napravljen u suradnji s nevjerojatno talentiranom ekipom kreativaca i predvođen je divnom, nevjerojatnom glumačkom postavom – zaista sam zadivljen s njima. Jako smo ponosni na film i jedva čekamo dati vam razlog da se bojite mraka od 2. lipnja“, rekao je redatelj.

The Boogeyman u naša kina stiže 1. lipnja, navodi distributer Blitz film.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti