Grupa influencera u ubojitom natjecanju popularnosti u filmu "Skill House"

srijeda, 24. kolovoza 2022.

50 Cent je predstavio prvu kratku najavu za svoj novi horor film "Skill House"

Ubojiti novi horor film Skill House redatelja Josha Stolberga, u kojem glavnu ulogu ima 50 Cent, ovih je dana predstavljen prvim kadrovima. Sam 50 Cent na svojem je Instagram profilu podijelio prvi kratki teaser trailer za nadolazeći film.

Radnja filma prati grupu influencera koji se bude u predivnoj vili, ali vrlo brzo otkrivaju kako ih ne čeka bajkoviti provod. Umjesto uživanja predstoji im poremećeno natjecanje u popularnosti.

Svaki natjecatelj mora napraviti sve što je u njihovoj moći kako bi zaradili što veću gledanost, a onaj čije su brojke najniže na kraju svake runde umire.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 50 Cent (@50cent)

Horor film je svojevrsna kritika trenutne opsesije s društvenim mrežama i svačijom željom da postane influencer. Film istražuje do koje su mjere ljudi spremni ići kako bi dobili lajkove, pratitelje i internetsku slavu.

Film je već punio novinske stupce tijekom produkcije nakon što je otkriveno da se jedan od snimatelja tijekom snimanja posebno živopisne horor scene onesvijestio i usput slomio kameru s kojom je snimao. Srećom, nitko nije stradao.

UZ 50 Centa u filmu također glume influencer Bryce Hall, UFC borkinja Paige VanZant, glumica i influencerica Hannah Stocking i glumac Neal McDonough.

Kakva sudbina čeka ovu grupu influencera i tko je od njih najpopularniji doznat ćemo kad film stigne u kina. Kada će to biti još uvijek nije poznato, ali se izlazak očekuje uskoro.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti