Chris Messina kao Victor Zsasz u filmu "Birds of Prey"

srijeda, 12. prosinca 2018.

Messina će kao Zsasz u novom filmu o Harley Quinn biti jedan od suradnika glavnog negativca: Black Maska (Ewan McGregor)

Nastavlja se okupljanje glumačke ekipe za nadolazeći spin-off film Odreda otpisanih - Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) - i film je sada dobio novog zlikovca. Chris Messina pristao je na ulogu zlobnog Victora Zsasza.

I dok će Ewan McGregor i njegov Black Mask biti glavni zlikovac filma, Zsasz bi navodno trebao biti s njime u dosluhu.

Victor Zsasz je serijski ubojica koji za svaku svoju žrtvu u vlastitu kožu ureže znak. Prvi put je javnosti predstavljen u stripu 1992., a njegova priča je sljedeća:

Zsasz je bio na čelu svoje međunarodne kompanije, bogataš koji je još bogat i od obiteljskog bogatstva. S 25 gubi oba roditelja u pomorskoj nesreći što ga odvodi u duboku depresiju te se gubi u kocki. Na kraju sve što ima izgubi od Pingvina. Pokušava se ubiti, ali nakon što slučajno ubije beskućnika postaje ovisan o ubijanju te je poznat po tome što žrtvama prereže grkljan i ostavlja ih u pozama kao da su živi, a na svoje tijelo svaki put ureže oznaku.

Birds of Prey (And The Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) u glavnoj ulozi ima Margot Robbie, Mary Elizabeth Winstead je Huntress, Jurnee Smollett-Bell Black Canary, Ella Jay Basco glumi Cassandru Cain, a Rosie Perez je Renee Montoya.

Film se u kinima očekuje 7. veljače 2020. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti