Dokazi su vječni, a pravda nikada ne spava!

nedjelja, 23. rujna 2018.

Hvaljena američka kriminalistička serija "Zaboravljeni slučaj" od srijede, 26. rujna na Doma TV-u!

Doma TV na male ekrane od srijede, 26. rujna svojim gledateljima u večernjem terminu donosi prvu sezonu kriminalističke hit serije Zaboravljeni slučaj. U ovoj napetoj seriji uporna i snalažljiva detektivka Lilly Rush radi na zaboravljenim slučajevima za filadelfijsku policiju te ponovno otvara neaktivna, neriješena ubojstva koja su se dogodila prije nekoliko godina ili čak desetljeća.

Rabi suvremenu znanost i pronalazi svježe tragove u slučajevima koji su se nekoć smatrali nerješivima. Uporna i snalažljiva detektivka Lilly Rush radi na zaboravljenim slučajevima za filadelfijsku policiju te ponovno otvara neaktivna, neriješena ubojstva koja su se zbila prije nekoliko godina ili čak desetljeća. Prije je Rush rabila instinktivno razumijevanje zločinačkog uma za rješavanje svježih slučajeva.

Sada ovu iskusnu detektivku zaokupljaju novi izazovi: ispitivanje svjedoka starih zločina čije su se životne okolnosti otad promijenile, korištenje suvremene znanosti te pronalaženje svježih tragova u slučajevima koji su se nekoć smatrali nerješivima. Rush katkad traži savjet svog mentora, poručnika Johna Stillmana.Drugi član tima jest detektiv Nick Vera, stručnjak za izvlačenje priznanja. Rush vidi svoj novi zadatak kao prekretnicu u karijeri te će se pobrinuti da nijedna žrtva ne bude zaboravljena

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti