Katarina Baban o novoj ulozi u showu TLZP

nedjelja, 27. svibnja 2018.

Simpatična Katarina Baban ove će nedjelje na pozornici otpjevati pjesmu popularne grupe Vengaboys

Ana Vilenica ove nedjelje u popularnom zabavnom showu Tvoje lice zvuči poznato na pozornici neće biti sama jer će joj u transformaciji u Whitney Houston pomoći malena Eva Biljan. „Kad sam vidjela Whitney bila sam užasno sretna jer sam htjela pjevati i biti kao ona.“, prve su Anine reakcije. „Hvala gljivi na Evi, ova djeca imaju nevjerojatne glasovne sposobnosti, nevjerojatno znaju pjevati“, pohvalila je klince koji su nastupali u showu. „Jako sam uzbuđena, uopće nisam mogla spavati, srce mi kuca najjače što je moglo u cijelom mom životu“, svoje dojmove prepričala je euforična Eva. „Evin zadatak je da izvuče stvar, bez pritiska“, šaljivo je dobacila Ana.

Simpatična Katarina Baban ove će nedjelje na pozornici otpjevati pjesmu popularne grupe Vengaboys. „Ovaj put sam žena, bio je red. Pojma nisam imala tko je to“, govori o prvim dojmovima. „Kad sam krenula pjevati shvatila sam da mi dosta dobro leži i mislim da ću glasovno moći dosta dobro skinuti to“, kazala je. „Da pjevaju na nizozemskom, to bi mi bila još veća fora jer ne znam ni beknuti“, duhovito kaže Katarina. „Ovo će biti dobra zezancija! Ako uspijemo dio ludila iz spota prenijeti na scenu mislim da će se svi dobro zabaviti“, zaključila je Katarina.

Gljiva zna koliko se Davor Dretar Drele dobro snalazi u ulogama legendarnih pjevačica, stoga će ovoga puta utjeloviti kraljicu romske glazbe Esmu Redžepovu. „Jako sam radostan jer je malo drugačije, prva mi je ovo uloga u kojoj se malo smijem“, govori Drele. „Konačno sam malo dobio priliku kroz Esmu protresti se na pozornici“, duhovito je dodao. „Pokušat ću donijeti emociju Esme koliko god ću moći, romski ne znam, ali ne znači da nemam prijatelje Rome koji su mi obećali pomoći“, komentirao je Drele.

Matko Knešaurek dobio je priliku utjeloviti jednog od najvećih zavodnika na ovim prostorima, Zdravka Čolića. „Ovo je dobra prilika, nešto što bih ja sebi sigurno odabrao“, oduševljeno je rekao Matko. „Vokalno pjesma nije nimalo laka, ali naučio sam tekst i prepustio se pjesmi“, dodao je. „Očekujem baš tu nemoguću misiju, ja moram doći do finala jer ja čeznem za finalom“, ističe Matko. Za kraj je rekao kako će ovu izvedbu posebno posvetiti jednoj osobi koja voli ovu pjesmu, a tko je ta osoba doznat ćemo u nedjeljnom izdanju showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Ove nedjelje na pozornici showa moći ćemo vidjeti i ostale zabavne nastupe. Svojim transformacijama zabavljat će nas Paola Valić Bekić kao pjevačica grupe En Vogue, Damir Poljičak kao George Michael u grupi Wham!, Maja Bajamić kao Jennifer Lopez i Amel Ćurić kao legendarni Kićo Slabinac.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti