TV Preporuke dana - Nedjelja 27.5.

nedjelja, 27. svibnja 2018.

Iz večerašnjeg programa izdvajamo novu epizodu zabavnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", dvije zanimljive serije i napete filmove

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 27.5.

SERIJE / EMISIJE

Jane Eyre, HTV 2 u 20:05h
Jane od Rochestera traži dopust kad sazna da je ujna Reed na samrti. Žena koja ju je odbacila kao dijete sada, na samrtnoj postelji, traži oprost i odaje Jane neke obiteljske tajne. Po povratku Rochester prizna Jane da je voli, prosi je, ali sreće za njih nema ni pred oltarom.

Tvoje lice zvuči poznato, Nova TV u 20:10h
Prošloga tjedna odnijela je pobjedu kao Nicki Minaj, a ove nedjelje u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' Paola Valić Bekić naći će se u ulozi pjevačice popularne grupe En Vogue. Dodaje kako joj se posebno sviđa poruka koju nosi pjesma, a morat će pripremiti glasnice na moćnu izvedbu u rangu članica ove grupe. Amel Ćurić ovoga tjedna na pozornici će postati legendarni glazbenik Kićo Slabinac, što ga je izrazito razveselilo. Maju Bajamić ove ćemo nedjelje na pozornici moći vidjeti kao seksi pjevačicu Jennifer Lopez. Kako će se snaći u ovoj ulozi vidjet ćemo u nedjeljnom izdanju najpopularnijeg zabavno-glazbenog showa. Damir Poljičak postat će ovoga tjedna George Michael iz razdoblja dok je bio frontmen grupe Wham!, a kaže kako jedva čeka nastup. Ove nedjelje u showu ćemo moći vidjeti i ostale zabavne nastupe koje će nam priuštiti Matko Knešaurek kao Zdravko Čolić, Davor Dretar Drele kao Esma Redžepova, Katarina Baban kao Vengaboys i Ana Vilenica u ulozi Whitney Houston.

Monk, RTL 2 u 22:10h
Adrian Monk nije običan detektiv, a kamoli čovjek. Naime, on pati od opsesivno-kompulzivnog poremećaja i još 312 fobija, uključujući fobiju od bubamara, visine, mlijeka, nesimetrije i nesavršenosti, usne harmonike, rizika i još mnogih. Iako mu poremećaji i fobije uglavnom stvaraju samo probleme i dovode ga u neprilike, ipak mu od ranog djetinjstva pomažu u uočavanju sitnih nelogičnosti, pronalasku uzorka ubojice i povezivanju činjenica koje inače detektivi ne uspiju, a kasnije ga dovode i do rješavanja slučajeva. Jer oštro pamćenje, specifično stanje uma uvijek spremno za zagonetku i posvećenost detaljima prave su odlike vrhunskog detektiva.

FILMOVI

Gospodin i gospođa Smith, RTL 2 u 20h
Supružnici John (B. Pitt) i Jane Smith (A. Jolie) upoznali su se prije nekoliko godina u Bogoti, zaljubili na prvi pogled i otpočeli naoko sretan brak. Kako John radi u uspješnoj građevinskoj tvrtki, a Jane na Wall Streetu, oboje uživaju u svojoj luksuzno namještenoj kući povremeno posjećujući prve susjede Suzy (R. Huntley) i Martina (C. Weitz). Početnu je zaljubljenost zamijenila rutina te se Smithovi obrate bračnom savjetniku kako bi spasili svoj brak. U međuvremenu John i Jane ne znajući jedno za drugo rade svoje prave poslove. Oni su, naime, plaćeni ubojice s lažnim identitetima čiji će se putovi ispreplesti kada oboje dobiju isti zadatak vezan uz agenta Benjamina Danza (A. Brody)...

Iznenadni udar, HTV 2 u 21h
Dvoje ubojica u stalnoj su akciji. Srećom, jedan od njih je legendarni Prljavi Harry. U dosad tihom i mirnom gradiću u okolici San Francisca žrtva silovanja počinje se osvećivati počiniteljima toga gnjusnog zločina. Na slučaj je poslan Harry Callahan (Clint Eastwood), poznat po tome što se nikako ne može smiriti i dodvoriti svojim šefovima, pa mu je ovaj zadatak jedina brana pred potpunom suspenzijom. Došavši na odredište, Callahan vrlo brzo primijeti veze između zločina koji se odvijaju u gradiću s neriješenim ubojstvima iz San Francisca.

Čuvari galaksije, RTL u 21h
Nakon superpopularnih franšiza o superjunacima poput Ironmana, Thora, Kapetana Amerike i Osvetnika, Marvel donosi još jednu blockbuster uspješnicu: Čuvare galaksije. Ovog puta protagonisti filma predstavljaju ekipu otpadnika doslovno svemirskih proporcija, a predvodi ih Peter Quill (Chris Pratt). Nakon što se nađe na meti nemilosrdnog Ronana koji silno želi predmet u njegovom posjedstvu, Quill je primoran udružiti snage sa najneobičnijim timom odmetnika među kojima su Rocket, revolveraški rakun; Groot, humanoid nalik na stablo; smrtonosna i enigmatična Gamora te osvetnički nastrojen Drax Razarač. Quillu neće biti potrebno mnogo vremena da mistična kugla koju želi Ronan ne donosi išta osim strahota i prijetnju ravnoteži u svemiru, stoga će morati učiniti sve da spriječi narušavanje stabilnosti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti