TV Preporuke dana - Subota 5.5.

subota, 05. svibnja 2018.

Večeras iz programa izdvajamo novu epizodu "Zvjezdica", zanimljive serije i nekoliko napetih i zabavnih filmova

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 5.5.

SERIJE / EMISIJE

Zvjezdice, RTL u 20h
Večeras ćete imati priliku upoznati i poslušati deset novih natjecatelja, koji će se gledateljima i žiriju predstaviti u najboljem izdanju. I dok će kandidati biti zaduženi za pjesmu i ples, njihove sjajne točke svojim će komentarima ocijeniti Mia, Indira, Luka, Enis i Zdravko, a svi zajedno čine pravu formulu za garantiranu zabavu!

Lud zbunjen normalan, Nova TV u 20:10h
Snimanje se približava, Meho završava scenografiju, manje uloge su već podijeljene. Ostalo je još pitanje tko će igrati Skojevku Dragicu - glavnu žensku ulogu. Kako su u ratu dozvoljena sva sredstva, Lada je kao „sredstvo za dobijanje uloge“ izabrala Damira, a Mubinino „sredstvo“ je Faruk. Odluku treba donijeti Izet te kreće rat između oca i sina tko će bolje i više podmititi Izeta. Izet u planinarskoj opremi, opraštajući pogleda Faruka dok spava. Krijući suze, pozdravi se s Damirom. Nikome nije jasno gdje je otišao. Čak mu je i mobitel nedostupan. Faruk i Damir pomišljaju na najgore.

Igra prijestolja, HTV 2 u 22:18h
Finale pete sezone. Stannis kreće s vojskom. Dany je okružena strancima. Cersei moli za oprost. Jona izazivaju.

FILMOVI

Nemoguća misija 3, RTL 2 u 20h
Daleko od nemogućih misija i smrtonosnih akcija, bivši tajni agent Ethan Hunt (Tom Cruise) započeo je novo poglavlje u svom životu - pronašao je srodnu dušu (Michelle Monaghan) i ostao prisutan u IMF-u kao mentor novih agenata. No kada za vrijeme misije nestane jedna od njegovih štićenica (Keri Russell), Huntu je vraćen status aktivnog agenta i dan zadatak okupljanja starog tima te pronalaska otete agentice. Slijedi napeta potraga za Owenom Davianom (Philip Seymour Hoffman), opasnim međunarodnim trgovcem oružjem. Bezosjećajni Davian ubija agenticu i povisuje ulog otevši Huntovu zaručnicu. Suočen s jednim od najopasnijih zločinaca ikad, Hunt mora spasiti život voljene žene i svijeta u još jednoj nemogućoj misiji koja je kombinacija neviđenih eksplozija i spektakularnih potjera po ulicama Berlina, Vatikana, Napulja i Šangaja.

Prekid, HTV 1 u 20:05h
Zasićena svime, trgovkinja umjetninama Brooke ostavlja svog dečka. Slijedi razdoblje koje obilježava niz ratnih taktika, uvertira i ponižavanja, lijekova koje im preporučuju poznanici, prijatelji, pa i potpuni stranci. Kada shvate da se niti ona niti njezin bivši dečko ne namjeravaju iseliti iz stana koji su dijelili, nema im druge no nastaviti živjeti kao ratoborni cimeri dok netko ne popusti.

Godišnji odmor snova: Nova generacija, Nova TV u 21:40h
Griswoldi nam se vraćaju! Ovoga puta sada odrasli Clarkov sin, Rusty, svoju obitelj vodi na putovanje koje će, slično onima na koje ga je vodio otac, biti prepuno neočekivanih ludorija i smiješnih nezgoda!

Red, HTV 1 u 22:26h
Frank Moses (Bruce Willis) je umirovljeni agent CIA-e. Živi sam, mirno, bez uzbuđenja i bez zadovoljstva. Jedino što ga veseli su sve češći i sve dulji telefonski razgovori s mladom službenicom Sarah koja se bavi umirovljenicima, a ured joj je u Kansas Cityju. Ni ona (Mary-Louise Parker) nije ravnodušna prema Franku iako se nikad nisu vidjeli, a razgovori s njim su joj postali jedino zadovoljstvo u životu. Radeći dosadan uredski posao, mašta o putovanju u Čile. Kad Frank najavi da će doći u Kansas, Sarah i ne sluti kakav će biti njihov prvi susret.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti