Jodie Comer pokušava ubiti Sandru Oh

petak, 23. veljače 2018.

Stigao je prvi teaser trailer za seriju "Killing Eve" u kojem se dvije inteligentne žene nalaze u utrci jedna protiv druge

BBC America je jučer objavio poster i prvi teaser trailer za njihov novi projekt, triler seriju Killing Eve u kojoj glavne uloge imaju Sandra Oh i Jodie Comer, a koji nam otkriva uvrnuti odnos između dvije neobične žene: Eve (Oh) i Villanelle (Comer).

Serija je usmjerena na dvije žene: Eve je agentica MI5, koja se dosađuje jer joj njen uredski posao ne dozvoljava da ostvari svoje mogućnosti kao špijun. Villanelle je nepredvidljiva, talentirana ubojica koja voli sav luksuz što joj njen način života i posao dozvoljava.

Temeljeno na novelama Lukea Jenningsa i prema scenariju Phoebe Waller-Bridge, Killing Eve donosi klasični špijunski akcijski triler u kojem se ove dvije žene, jednako opsjednute jedna drugom, sukobljavaju u igri mačke i miša.

Uz Oh i Comer, u seriji će glumiti Fiona Shaw, David Haig, Kim Bodnia, Darren Boyd, Sean Delaney, Kirby Howell-Baptiste i Owen McDonnell.

Serija Killing Eve s prikazivanjem kreće 8. travnja ove godine.

M.M.K.

Komentari (9)
Povezane vijesti

Ostale vijesti