TV Preporuke dana – Subota 16.12.

subota, 16. prosinca 2017.

Večeras pogledajte finale emisije "Život na vagi", a od filmova se nude uglavnom stariji naslovi

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 16.12.

SERIJE / EMISIJE

Život na vagi, RTL u 20 sati
Dorian i Manuela u finalu se bore sa Sarom i Josipom za 150 tisuća kuna!

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
Što je recept za duge i uspješne pjevačke karijere? Hitovi, publika, ono nešto što svatko donosi na scenu, sreća ili upornost? Tri velike pjevačke dive: Tereza Kesovija, Doris Dragović i Vanna, uz pomoć njihovih muških kolega Stjepana Đimija Stanića i Jacquesa Houdeka, osvrnuli su se na sve ono što su dali ali i dobili od glazbe!

Motel Bates, HTV 2 u 23:10 sati
Normanov spoj ne ide prema planu. Romerova frustracija doseže vrhunac. Chick Normanu donese dar.

FILMOVI

Snježno kraljevstvo: Olafova pustolovina, RTL u 19:45 sati
Disneyjev kratki 22-minutni film istovremeno je i najava Snježnog kraljevstva 2 koje u kina stiže 2019. Ovaj neodoljivi kratki film razveselit će nas dok iščekujemo novu dugometražnu avanturu Olafa, Else, Anne i Hansa u njihovom snježnom kraljevstvu.

Bjegunac, Doma TV u 19:55 sati
Baziran na televizijskoj seriji šezdesetih, Bjegunac je spoj akcijskog filma, drame i trilera, vrhunski proizvod struke koji godinama nije nimalo izgubio na šarmu. Za razliku od mnoštva sličnih filmova, Davisov triler, osim što je zanatski savršen, može se pohvaliti i zanimljivim likovima. Igra mačke i miša između šerifa Gerarda i bjegunca kojeg je tako sjajno odigrao Harrison Ford, zanimljiva je upravo zbog njihove inteligencije i snalažljivosti.

Policajac s Beverly Hillsa 2, RTL 2 u 20 sati
Axel Foley (Eddie Murphy) ponovno je na Beverly Hillsu i pomaže svojim prijateljima iz tamošnje policije u hvatanju međunarodnih krijumičara oružja. Ali osim zločinaca od Axelovih će akcija ispaštati i uštogljeni Beverly Hills.Pjesma iz filma Shakedown nominirana je za nagrade Oscar i Zlatni globus, a film je osvojio nagrade ASCAP i Golden Screen.

Tatica se vratio, Nova TV u 21:35 sati
Will Ferrell glumi izvršnog urednika na radiju koji se neprestano trudi biti što bolji očuh djeci svoje nove supruge dok se ne pojavi njihov biološki otac Mark Wahlberg, koji će prisiliti Ferrella da se natječu oko pažnje njihove djece. Nastavak Tatica se vratio za Božić trenutno igra u našim kinima, a svoju je premijeru imao 30. studenog.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti