Di su milijuni?

srijeda, 22. studenog 2017.

Serija "U potrazi za Escobarovim milijunima" će se prikazivati nedjeljom od 26. studenog od 22 sata na Discoveryju

Foto: Discovery

Na ulicama su se pojavili plakati koje niste mogli ne zapaziti. Pitanje je intrigantno: Di su milijuni? U potpisu Discovery Channel. Počela su nagađanja kako se možda radi o nekom dokumentarcu snimanom u Hrvatskoj. Tema sigurno ne bi bila promašena… ali ipak… Na Discovery Channelu je za nedjelju 26. studenog zakazana premijera sjajne serije U potrazi za Escobarovim milijunima, u kojoj dvojica agenata kreću u potragu za sakrivenim blagom narko bosa Pabla Escobara.

Donosimo vam naravno kratki sadržaj i video najavu nove uzbudljive serije. I zapamtite, pratite www.mojtv.hr i uvijek ćete uvijek znati što je točno na programu!

Pablo Escobar – u jednome trenutku najtraženiji čovjek na planetu – je diljem Kolumbije zakopao dio svog bogatstva procijenjenog na više od milijardu dolara. Urbane legende navode na to da veliki dio njegovog bogatstva tek treba biti pronađen. Discovery je dobio ekskluzivan pristup i podršku vlade Kolumbije, zahvaljujući kojoj je pokrenuta potraga za tim navodno skrivenim blagom u novoj seriji U POTRAZI ZA ESCOBAROVIM MILIJUNIMA koja kreće s prikazivanjem od nedjelje, 26. studenog u 22:00.

Jedan od najbogatijih kriminalaca u povijesti bio je poznat kao “kralj kokaina”. Na vrhuncu svoje moći, osamdesetih godina, zarađivao je čak 400 milijuna dolara tjedno. Ova impozantna količina novca zahtijevala je i posebnu kreativnost u trošenju, a kada je ponestalo ideja, svoje basnoslovno bogatstvo, uglavnom u gotovinskom novcu, počeo je zakopavati na pažljivo biranim lokacijama širom Kolumbije.

Točna količina koja je sakrivena u podzemnim skrovištima nije poznata. Vjeruje se da su jedan dio novca otkopali i uzeli Escobarovi najbliži suradnici, neposredno nakon njegove smrti. Ipak, svi, uključujući i njih i američke agente, suglasni su da je još mnogo novca ostalo nepronađeno. Profesionalna istraga nikada nije pokrenuta, kao ni adekvatna pretraga terena… sve do sada!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti