Disney dan na RTL-u uz premijeru hita "Izvrnuto obrnuto"

subota, 25. studenog 2017.

U subotu, 25.11., od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati ponovno vas čekaju sjajni filmovi iz Disneyeve produkcije!

Foto: RTL

Svijet zabave nezamisliv je bez remek-djela jedne od najmaštovitijih svjetskih produkcijskih kuća iz koje u eter RTL-a stižu sjajni animirani i igrani filmovi. Cjelodnevni maraton zabave, smijeha, fantazije, pozitivnih emocija i ponajboljih ostvarenja Disneyeve tvornice snova čeka sve male i velike gledatelje danas na RTL-u!

Iz Disneyevog studija u 8:55 sati na RTL stiže klasik Medvjedić Winnie čak peti film o ovom dražesnom medvjediću te drugi koji stiže u Disneyevoj produkciji. Prema knjigama A.A. Milnea, gledamo neodoljiv crtić, koji nas vodi u šumu Sto jutara, u kojoj društvo prijatelja doživljava razne avanture.

Nevjerojatna istinita priča Secretariat je sljedeća na rasporedu, u 10:05 sati. Redatelj Randall Wallace snimio je sportsku biografsku dramu o trkačkom konju Secretariatu. Denver, 1969. Domaćica i majka Penny Chenery (Diane Lane) preuzima očevu konjušnicu u Doswellu, Virginiji, usprkos neznanju o trkačkim konjima. Zajedno s iskusnim trenerom Lucienom Laurinom (John Malkovich), Chennery uspijeva probiti se u poslu, u kojem dominiraju muškarci...

Neočekivani kino hit Knjiga o džungli 2 iz 2003. godine na rasporedu je u 12:35 sati. Mowgli živi u selu zajedno s djevojčicom Shanti, njezinim bratom Ranjanom i njihovim roditeljima. No živahni dječak sanja vratiti se u divljinu i zabavi kakvu samo džungla može ponuditi. U međuvremenu, Shere Khan vraća se u džunglu i želi se osvetiti Mowgliju, a Baloo stiže u selo s namjerom da nagovori Mowglija da pođe s njim. I dok prijatelji odlaze, Shere Khan ušulja se u selo...

Avanturistički klasik Bijeli očnjak 2 počinje u 14 sati, a riječ je o nastavku Bijelog očnjaka u kojem je blistao Ethan Hawk, avanture snimljene prema kultnoj knjizi Jacka Londona koja stiže iz Disneyeve tvornice tri godine kasnije.

Još jedan klasik, Ledena staza, slijedi u 16:10 sati, a riječ je o pozitivno sportskoj komediji koja je odlično prihvaćena, ali nažalost postala posljednji film koji je snimio veliki John Candy.

TV premijera na RTL-u slijedi točno u 20 sati kad možete pogledati hit iz 2015. godine, animirani film Izvrnuto obrnuto. Ovo je film koji će voljeti odrasli i djeca, remek-djelo koje nadmašuje sve dobne granice i koje je više nego zasluženo dobilo Oscara za najbolji animirani film, ali i mnoge druge nagrade, poput BAFTA-e, Zlatnog globusa, Annie Award, Satallite Award i još nekolicine.

Kao sve nas, i Rajku (Iva Vučković) određuju osjećaji. Radost (Judita Franković), Strah (Marko Makovičić), Bijes (Bojan Navojec), Gadljivost (Iva Šulentić) i Tuga (Biserka Ipša) žive u njezinoj glavi, nalaze se u glavnom sjedištu koje usmjerava sve njezine osjećaje. Kako Rajka odrasta, tako njezina iskustva postaju sjećanja koja se pohranjuju u obojane sfere te se šalju u dugoročno pamćenje. Njezinih pet “temeljnih sjećanja”, koja su sva sretna, spremljena su u središte, i svako od njih oblikuje njezinu osobnost, koja se manifestira u obliku otočića. U središtu, Radost je glavna i ona čuva Rajkino veselo djetinjstvo, dok nitko ne razumije koja je svrha Tuge pa je nastoje držati podalje od svega.

Za kraj Disney dana slijedi omiljena Zamka za roditelje u 22 sata, omiljena komedija iz 1998. godine s Lindsay Lohan koja glumi sestre blizanke koje zamijene identitet.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti