Zvijezda "Narcosa" ne želi dalje snimati

utorak, 26. rujna 2017.

Nakon što je ubijen skaut koji je tražio lokaciju za snimanje nove sezone Pedro Pascal zabrinut je za sigurnost cijele ekipe

Zvijezda Netflixove serije Narcos Pedro Pascal smatra kako bi serija trebala završiti ukoliko sigurnost glumačke i filmske ekipe ne može biti osigurana.

Početkom rujna Carlos Muñoz Portal, skaut za lokacije koji je radio na seriji, pronađen je mrtav sa višestrukim prostrijelnim ranama i to u zabačenom dijelu blizu San Bartolo Actopana, područja koji navodno ima najveću stopu ubojstava u Meksiku.

37-godišnji skaut, koji je prije radio na filmovima Sicario i Spectre, navodno je bio u potrazi za lokacijama za snimanje za četvrtu sezonu serije Narcos.

TMZ je ulovio Pascala na aerodromu te je ovaj samo kratko prokomentirao: "Ne možemo to raditi ako nije sigurno. Pričamo o ljudskim životima." Kada su ga tražili da objasni što točno misli, bivša zvijezda Igre prijestolja je odgovorio: "Ako to žele napraviti, morat će smisliti siguran način."

Treća sezona se na Netflixu našla 1. rujna, a za sada nije poznato hoće li Muñozovo ubojstvo utjecati na produkciju četvrte sezone, koja se očekuje sljedeće godine. Navodno bi se produkcija trebala preseliti iz Meksika u Kolumbiju, no za sada još nema službenih informacija.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti