Iskusne kuharice uništile zebru, a mesojedi pripremili najbolje vege jelo!

utorak, 26. rujna 2017.

Novi tjedan u emisiji "Tri, dva, jedan - kuhaj" počeo je napeto

Prvi dan odvažnih jela u popularnoj kulinarskoj emisiji Tri, dva, jedan - kuhaj! je završio. I dok su jedni bili uvjereni u svoje sposobnosti i pripremu zadanih namirnica, drugi su nesigurno nosili svoje tanjure prema žiriju, a konačni rezultat iznenadio je sve prisutne.

Silvijana i Marica u početku su mislile kako zasigurno mogu spremiti bolje jelo od mladih bećara jer imaju više iskustva i znanja, ali priprema zebre nije im išla po planu te im je meso bilo gotovo nejestivo, tvrdo poput kartona, kako su same primijetile.

„Špiček je naše jelo uzeo na zub jer očito nije mogao pod zub“, našalila se Silvijana i ispričala gledateljima što su ih vidjele u tako lošem izdanju. I baš kad smo mislili da se umjetnicama samouvjerenost obila o glavu jer su prepekle zebru, Marica je krivnju prebacila na Doris! „Da imamo priliku promijeniti tijek događaja, prvo Doris ne bi bila iza mojih leđa i ne bi pričala sa mnom 10 minuta. U tom trenu kad je Doris bila s nama, meso je otišlo, baš tada!“, požalila se Marica.

Zadrankama opravdanje više ničemu ne služi jer su im bodove pokupile mlade snage kuhinje, Anto i Antonio. Dečki su bili vrlo nesigurni u pripremu zebre i telećeg mozga pa su jelu pristupili pažljivo i polako su pratili recept. Svojim su jelima oduševili žiri i dobili brojne pohvale, a sreću na njihovim licima bilo je nemoguće ne primijetiti. Tri devetke na kuhačama povratile su im samopouzdanje te su nakon niza lošijih jela ponovno došli na pravi put. I dok dečki slave uspjeh, Silvijana im je poručila da su zvijezde dosegli sada i više nikada.

Osim bećara, žiri su posebno iznenadili Bada i Toca, koji su pripremili izvrstan vegeburger. Nakon što ih je žiri pohvalio i rekao kako je to najbolji vegeburger koji su probali te misle da bi ga trebali češće pripremati, Toca se našalio da bi ih u Slavoniji netko istukao da to pripreme. Kada Slavonac prođe vege-test, stvarno mora dobiti medalju za odvažnost.

Najlošije ocjene dobile su unuka i baka, koje su, baš kao Martina i Naima, imale pijeska u svojim jakobovim kapicama, a njihova palamida bila je previše pečena, zbog čega su dobile lošije ocjene od konkurencije te su tako izgubile bodove za svoj tim. Osim njih, nisu dobro prošli ni Morana i Domagoj, koji su umjesto sipe sa slanutkom pripremili slanutak sa sipom, kao i špagete s vongolama umjesto vongole sa špagetima, kako je to Špiček slikovito opisao. Time su ostavili prostora za Ružicu i Dragu, koji su dobili pohvale žirija za svoj crni gulaš od sipe.

Izgleda da kandidatima bolje stoji odvažni tjedan od modernog, a koja će se zanimljiva namirnica sljedeća naći na meniju, pogledajte već večeras u 21:10 na RTL-u!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti