Zvijezda serije "Narcos" u novom "Pravedniku" protiv Denzela Washingtona

srijeda, 23. kolovoza 2017.

Pedro Pascal bi trebao zaigrati glavnog negativca

Pedro Pascal je u završnim pregovorima za ulogu glavnog negativca u nastavku kriminalističkog trilera Pravednik iz 2014. godine, piše Variety.

Podsjetimo, u Pravedniku smo prije tri godine u glavnoj ulozi gledali dvostrukog Oscarovca Denzela Washingtona koji se našao u ulozi bivšeg komandosa Roberta McCalla. On je lažirao vlastitu smrt kako bi ostatak života proveo u miru, no kad se djevojka Teri (Chloe Grace Moertz), koju je redovito viđao u kafiću u noćnim satima, našla u problemima s ruskom mafijom on je bio jedini koji ju je mogao spasiti.

Radnja nastavka se drži u tajnosti, jedino je poznato da će Washington ponoviti svoju ulogu McCalla koji sada pomaže onima koji si ne mogu sami pomoći. Novi film će ponovno režirati Antoine Fuqua dok su detalji oko Pascalove uloge također nepoznati.

Film Pravednik je bio veliki hit u američkim kinima, a snimljen je prema istoimenoj televizijskoj seriji iz 1970-ih. Nastavak za sad nosi naziv Pravednik 2, a nagađa se da će Pascal biti vođa neke nove mafije. Zanimljivost jest to što je ovo prvi film (odnosno nastavak) u Washingtonovoj karijeri u kojem ponavlja ulogu. Film očekujemo sredinom rujna sljedeće godine.

Pascala smo uočili kao princa Oberyna u 4. sezoni Igre prijestolja nakon koje je počeo glumiti u Netflixovoj krimi seriji Narcos čija 3. sezona stiže na Netflix 1. rujna. Uskoro ćemo ga gledati u nastavku Kingsmana koji nosi naziv Kingsman: Zlatni Krug, a u hrvatska kina stiže 21. rujna.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti