"My Friend Dahmer": kako je nastao serijski ubojica

srijeda, 26. srpnja 2017.

Tinejdžerske godine jednog od američkih najgorih serijskih ubojica predstavljene su u prvom traileru za film "My Friend Dahmer"

Prvi trailer za film My Friend Dahmer otkriva nam tinejdžerske godine jednog od najozloglašenijih američkih serijskih ubojica Jeffreya Dahmera. Film je adaptacija grafičkog romana autora Johna "Derfa" Backderfa iz 2012. godine. Autor je zapravo bio prijatelj budućeg serijskog ubojice kada su bili tinejdžeri u Ohiu.

Zvijezda Disney Channela Ross Lynch preuzeo je ulogu serijskog ubojice za koga glumac/pjevač prije nije nikada čuo. "Pitali su me znam li tko je Jeffrey Dahmer. Nisam imao pojma.", priznao je Lynch.

Službeni sinopsis filma otkriva o čemu će u filmu biti riječ: "Jeffrey dahmer je ubio 17 muškaraca i dječaka tijekom 1978. i 1991. godine prije no što je uhvaćen i zatvoren. Postao je jedan od zloglasnih serijskih ubojica. Ovo je priča prije te priče."

U filmu također glume Vincent Kartheiser kao Dahmerov doktor, Anne Heche u ulozi Dahmerove majke i Alex Wolff u ulozi Derfa.

Film je već doživio svoju premijeru na Tribeca Film Festivalu u travnju, a ostali datumi izlaska još nisu poznati.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti