TV Preporuke dana – Petak 21.7.

petak, 21. srpnja 2017.

Večeras vas na programu čekaju poznate serije i filmovi

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 21.7.

SERIJE

Kuća od karata, HTV 1 u 21:20 sati
Budući da mu se izgledi za reizbor tope, Francis prihvaća opasan rizik kako bi stvorio sumnju u rezultat izbora.

Završni udarac, HTV 2 u 22:20 sati
Omiljena detektivka vraća se na male ekrane kako bi istražila nove slučajeve u 7. sezoni uzbudljive američke serije. Građanska tužba, velika reorganizacija Odjela, novi šef i neočekivana tragedija samo su neki od problema s kojima se Odjel teških zločina susreće na početku posljednje sezone ove popularne serije. K tomu, Brendina bi se karijera mogla naći na ledu zbog njezinih nekonvencionalnih metoda rada. Može li sve to prouzročiti raspad Odjela teških zločina?

FILMOVI

Hrid, RTL u 20:10 sati
Stanley Goodspeed (Nicholas Cage) je biokemičar koji živi u Washingtonu i radi za FBI. Ubrzo nakon što mu zaručnica Carla Pestalozzi (Vanessa Marcil) kaže da je trudna, Stanleya nazove direktor FBI-a (John Spencer) i traži pomoć. Otok na kojem se nalazi Alcatraz je pod opsadom, a 80-ak turista, koji su ne našli u obilasku, zarobljeni su kao taoci...

Surogati, RTL u 22:40 sati
Ljudi žive svoje živote iz sigurnosti svojih domova upravljajući robotima surogatima; seksi, fizički savršenim mehaničkim reprezentacijama samih sebe. To je idealan svijet u kojem zločin, bol, strah i posljedice ne postoje. Kada prvo ubojstvo u mnogo godina protrese ovu utopijsku zajednicu, agent FBI-a Greer (Bruce Willis) otkriti će golemu zavjeru skrivenu iza fenomena surogata, te biti prisiljen prekinuti korištenje vlastitog surogata, riskirajući život kako bi razriješio misteriju.

Mamin izlazak, Nova TV u 22:50 sati
Allyson i njezine prijateljice samo žele mirnu večer za odrasle uz večeru i razgovor… Odavno prijeko potreban izlazak mama. Ali kako bi uživale u visokim petama, zrelim razgovorima i hrani koja se ne poslužuje u vrećici, njihovi muževi moraju čuvati djecu nekoliko sati. Što bi moglo poći po zlu?

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti