Nate Berkus ima novi televizijski show na kanalu TLC

subota, 22. srpnja 2017.

"Nate & Jeremiah priskaču u pomoć" - osmodijelna serija se prikazuje od subote, 22. srpnja, u 21h na TLC kanalu

Nate Berkus, dizajner interijera koji se proslavio korisnim savjetima o lijepom stanovanju  i fantastičnim makeoverima stambenih prostora u Oprah showu, ima novu televizijsku seriju. Ovog puta zajedno sa svojim životnim partnerom Jeremiahom Brentom, koji je također dizajner, priskače u pomoć običnim ljudima u renovaciji domova. Njihov prvi zajednički pothvat na malim ekranima, Nate & Jeremiah priskaču u pomoć, premijerno se prikazuje od subote, 22. srpnja u 21:00h na kanalu TLC. Ovaj privatni i poslovni par će kroz seriju prikazati svoj život unutar i izvan doma, kako plove bračnim vodama, odgajaju svoju kćer Poppy te istovremeno neugledne stambene prostore pretvaraju u domove iz snova.

U svakoj jednosatnoj epizodi, Nate i Jeremiah koriste svoj talent i neodoljivi šarm kako bi preobrazili tuđe živote pomoću svog stručnog dizajnerskog iskustva, te na taj način spasili vlasnike kuća koji su prekoračili svoje proračune i rokove za renoviranje domova. Imajući na umu proračun i način života parova, Nate i Jeremiah hrabro mijenjaju razmještaj i grade praktične, ali elegantne prostore. Potom traže jedinstvene dizajnerske predmete kako bi unijeli karakter i osobnost u ove osvježene prostore.

Ali radosti i izazovi s kojima se Nate i Jeremiah susreću profesionalno nisu ništa u usporedbi s onima s kojima se suočavaju na njihovom najvažnijem poslu – odgoju njihove kćerke Poppy. Ponosni roditelji uvode publiku u svoj privatni život i otkrivaju kako postižu ravnotežu između zahtjevne karijere i druženje s "djevojkom koja je sve promijenila".

U prvoj epizodi, Nate i Jeremiah spašavaju Brendu i Scotta čija renovacija doma stoji na mjestu jer pokušavaju živjeti u građevinskoj zoni. Par osjeti nevjerojatno olakšanje i sreću kada se dizajnerski duo prvi puta pojavi na kućnom pragu obitelji. Dok se Brenda i Scott muče s donošenjem izvršne odluke, Nate i Jeremiah preuzimaju kontrolu i hvataju se u koštac s preobrazbom stare rupe bez dna u remek-djelo. Unatoč proračunu od četrdeset tisuća dolara, talentirani dizajneri oslanjaju se na malu pomoć svojih prijatelja kako bi ostvarili san obitelji. No prije nego što počnu, Nate i Jeremiah moraju završiti sa svojom selidbom u njihov novi dom na Beverly Hillsu. Hoće li nadareni tate moći izbalansirati svoj osobni život dok spašavaju Brendu i Scotta iz njihove neprestane noćne more?

Nate & Jeremiah priskaču u pomoć premijerno se prikazuje od subote, 22. srpnja u 21:00h na kanalu TLC.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti