New Line nastavlja s horor franšizom "Prizivanje"

srijeda, 28. lipnja 2017.

"Prizivanje 3" bi trebalo okupiti dobro poznatu ekipu

Horor franšiza Prizivanje se nastavlja, a jedan od scenarista drugog filma bi trebao raditi na nastavku.

Variety saznaje da je David Leslie Johnson, koji je sudjelovao u pisanju scenarija za Prizivanje 2, zainteresiran za rad na nastavku, a James Wan, redatelj prvog i drugog filma, zasad se nalazi samo u producentskoj ulozi.

Radnja za Prizivanje 3 se zasad drži u tajnosti, ali se zna da će priča, kao i u prva dva filma u kojima su Patrick Wilson i Vera Farmiga glumili bračni par Warren, pratiti jedan od slučaja iz Warrenovih spisa.

Franšiza Prizivanje je dosad zaradila fantastičnih 897 milijuna dolara diljem svijeta: u zaradu su uključeni Prizivanje, Prizivanje 2 i prvi spin off Annabelle iz 2014. godine. Nastavak Annabelle naziva Annabelle: Creation je nedavno dobio svoj novi trailer i u kina nam stiže 10. kolovoza, a drugi spin off Prizivanja nosi naslov The Nun i stiže 13. srpnja 2018. godine. U planu je i treći spin off The Crooked Man koji je tek krenuo u produkciju, a temelji se na negativcu iz prošlogodišnjeg Prizivanja.

Johnson i Wan su nedavno surađivali i na Warner Bros.-ovom projektu Aquaman u kojem jednu od uloga ima i Wilson (kao Aquamanov superzli polubrat), a koji u kinima očekujemo 5. listopada sljedeće godine.

D.Ž.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti