Carrie Coon u novom filmu Stevea McQueena

utorak, 27. lipnja 2017.

Zvijezda serije "Fargo" i "Preostali" sve više se okreće prema velikim ekranima te surađuje sa velikim redateljima

Carrie Coon u posljednje vrijeme sve više privlači pažnju na sebe svojim glumačkim izvedbama na malim ekranima. Njene uloge u seriji Fargo i Preostali toliko su dobro odigrane da se čak uz njeno ime spominje i nominacija za Emmy.

Coon je očito spremna preuzeti i velike ekrane jer ju čeka novi film. Coon bi uskoro trebala glumiti u filmu pod nazivom Widows, koji se temelji na britanskoj televizijskoj seriji iz 1980-ih.

Widows je priča o grupi naoružani pljačkaša koji su ubijeni tijekom pokušaja pljačke. Nakon tog incidenta njihove udovice odluče preuzeti zadatak od svojih muževa i dovršiti posao. Coon bi trebala biti u ulozi udovice koja se tome protivi i nije spremna pridružiti se drugim ženama u tom poduhvatu.

Steve McQueen će režirati film, a u ostalim ulogama nalaze se Viola Davis, Elizabeth Debicki, Michelle Rodriguez, Liam Neeson, Colin Farrell i Daniel Kaluuya.

Coon će početi raditi na novom filmu čim završi snimanje filma The Papers koji režira Steven Spielberg, a glume Tom Hanks i Meryl Streep. Taj bi film trebao izaći krajem ove godine.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti