Stiže četvrta sezona serije "The Last Ship"

srijeda, 24. svibnja 2017.

TNT je napokon objavio kada imaju u planu objaviti premijeru četvrte sezone svoje najuspješnije serije

TNT je odabrao datum za povratak serije The Last Ship. Premijerna dvosatna epizoda četvrte sezone serije na male ekrane stiže u nedjelju 20. kolovoza.

Eric Dane, Bridget Regan i Adam Baldwin glume u seriji koja donosi priču o posljednicama globalne katastrofe koja skoro uništi cijelo čovječanstvo.

Tijekom prve tri sezone smo pratili mornarički razarač, brod U.S.S. Nathan James, koji je bio glavno mjesto za razvoj i distribuciju antivirusnog lijeka, što je rezultiralu skoro potpunim globalnim oporavkom.

Nakon jezivih događaja krajem zadnje sezone Tom Chandler (Dan) se odrekao svojih herojskih titula i odgovornosti kako bi pronašao mir i anonimnost sa svojom obitelji u malom ribarskom selu u Grčkoj. Istovremeno je kapetan Slattery (Baldwin) i ekipa Nathana Jamesa otkrila kako je virus prešao na usjeve te čovječanstvu prijeti globalna glad.

Produkcija pete sezone već je krenula, ali je privremeno zaustavljena. Prema televizijskoj kući pauza je potrebna kako bi se Dane mogao nositi sa trenutnim problemima sa depresijom. Na četvrtu sezonu to nije utjecalo jer su sve epizode bile snimljene prije, ali zato bi na petu moglo jer se izlazak očekuje na ljeto sljedeće godine, a pitanje je kada će Dane biti u stanju nastaviti sa snimanjem.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti