M. Night Shyamalan najavio "Glass"

četvrtak, 27. travnja 2017.

Film "Glass" trebao bi biti nastavak filmova "Neslomljivi" i "Podvojen", a vraća se sva glavna glumačka ekipa

Tipično u svom stilu redatelj M. Night Shyamalan nagovijestio je kako će na svom Twitteru objaviti neke "nevjerojatne vijesti". I nije razočarao. U nizu tweetova redatelja, čiji je posljednji film Podvojen bio neočekivani hit, potvrdio je kako će njegov sljedeći film biti nastavak filma Podvojen, ali i filma Neslomljivi iz 2000. godine.

"Trebalo mi je 17 godina no napokon mogu odgovoriti na najčšće pitanje koje dobivam: 'Radiš li nastavak filma Neslomljivi ili što?'", napisao je na Twitteru: "Moj novi film je nastavak i filma Neslomljivi i filma Podvojen. Oduvijek sam želio da se ta dva filma nekako povežu u ovom trećem filmu."

M. Night Shyamalan također je otkrio kako će se u filmu pod nazivom Glass naći i glavna glumačka ekipa iz oba filma: Bruce Willis i Samuel L. Jackson iz prvog te James McAvoy i Anya Taylor-Joy iz drugog filma.

U novom filmu također će ponovno surađivati sa producentom Jasonom Blumom te sa Universal studijem. Scenarij je napisan, glavna glumačka postava je poznata tako da produkcija uskoro može krenuti.

Film Glass trebao bi izaći 18. siječnja 2019. godine.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti