Svibanj na HBO kanalima

ponedjeljak, 01. svibnja 2017.

Izdvojili smo premijere novih serija i nove sezone serija te hit filmove

U nastavku izdvajamo najzanimljivije naslove koji će se u mjesecu pred nama premijerno prikazivati na HBO, HBO 2 i HBO 3 kanalima, kao i našim uslugama videa na zahtjev HBO GO i HBO on Demand.

PREMIJERE NOVIH SERIJA I NOVIH SEZONA SERIJA

TWIN PEAKS
Premijera nove limitirane serije: 22. svibnja u 22.00 h na HBO-u
Prva dva tjedna biti će prikazivana po dva dijela serije ponedjeljkom u 22.00 h na HBO-u, nakon čega će se prikazivati po jedan novi dio serije svakog ponedjeljka
Na HBO GO-u 22. svibnja biti će dostupna prva četiri dijela serije

Nova SHOWTIMEOVA 18-dijelna limitirana event serija koju u cijelosti režira David Lynch nastavlja se 25 godina nakon što je stanovnike dražesnoga sjeverozapadnoga gradića zapanjilo šokantno ubojstvo kraljice školskog plesa Laure Palmer. TWIN PEAKS su napisali i izvršno producirali tvorci serije David Lynch i Mark Frost, a izvršna je producentica Sabrina S. Sutherland.

Prva i druga sezona serije također dolaze u HBO ponudu:
HBO GO usluga - od 1. svibnja sve epizode prve i druge sezone biti će dostupne u ponudi
HBO 3 – od 1. svibnja, svaku večer od ponedjeljka do petka će se prikazivati po dvije epizode od 23.00 h, dok će se subotom prikazivati maraton svih epizoda prikazanih taj tjedan

GERILA
Premijera serije 17. svibnja u 21.00 h na HBO 3
Nove epizode srijedom u 21.00 h na HBO 3
Prve dvije epizode već su dostupne putem HBO GO-a

Ovo je priča o politički aktivnom paru čiji se odnos i vrijednosti nađu na kušnji kada oslobode političkog zatvorenika i oforme radikalnu podzemnu ćeliju u Londonu 1970-ih. Njihov krajnji cilj postaje Black Power Desk, stvarna, tajna protuobavještajna jedinica u sklopu Odjela za posebne istrage posvećena rušenju svih oblika crnačkog aktivizma. GERILA istražuje prirodu odnosa pod pritiskom i postavlja pitanje: što da se originalni pokret Black Power u Londonu služio nasiljem?

PAKT II
Premijera nove sezone serije 14. svibnja u 21.00 h na HBO 3
Premijera novih epizoda nedjeljom u 21.00 h na HBO 3

Piotr Grodecki, istraživački novinar, otkriva urotu koja dopire do najviših redova političke vlasti. Dok pokušava otkriti istinu, saznaje da ništa nije onakvo kakvim se čini. Otkriva niz još više zbunjujućih događaja jer shvaća da ovaj put ima posla s mnogo složenijim slučajem nego ikad prije. Piotr otkriva seksualni skandal u jednom od ministrovih ureda i bori se razotkriti istinu u tjedniku u kojem radi. Ne samo da mora dokazati istinu nego i zaštititi mladu žrtvu seksualnog uznemiravanja. U isto vrijeme dogodila se velika rudarska nesreća u industrijskom području Šleske na jugu Poljske. To je dovelo do sukoba premijera i jake, ambiciozne i idealistične Anne – gradonačelnice grada gdje se katastrofa dogodila. Njih dvoje uskoro će se boriti s medijima kako bi dokazali vlastitu verziju događaja…

PREMIJERE BLOCKBUSTERA I HIT FILMOVA

U napetom trileru Opasnost iz dubine dok Nancy (Blake Lively) surfa na osamljenoj plaži, nađe se usred hranilišta velike bijele psine. Iako je zaglavila samo 180 metara od obale, preživljavanje će testirati njezinu snagu volje do krajnosti i zahtijevati svu njezinu ingenioznost, snalažljivost i hrabrost. Premijera: 07. svibnja u 20.00 h na HBO-u

Profinjena komedija Ljubav i prijateljstvo govori o nalaženju partnera i slamanju srdaca a premijerno će se prikazivati na programu HBO-a 14. svibnja u 20.00 h. Radnje smještene u 1790-e, film prati šarmantnu spletkaricu i manipulatoricu lady Susan Vernon (Kate Beckinsale) koja je u misiji da pronađe muža za sebe i svoju patničku kćer Fredericu, uz pomoć i potporu svoje odane prijateljice Alicie Johnson (Chloe Sevigny). Dva mladića, naočiti Reginald DeCourcy (Xavier Samuel) i bogati Sir James Martin (Tom Bennett), ozbiljno zakompliciraju njihove planove.

Čarobnjak za laži daje pogled iza kulisa na golemu Ponzijevu shemu Bernieja Madoffa, kako je izvedena u javnosti i trag uništenja koji je ostavila za sobom, i za žrtve i za Madoffovu obitelj. Robert De Niro i Michelle Pfeiffer igraju glavne uloge Bernieja i Ruth Madoff a njihova glumačka ostvarenja možete pogledati premijerno 21. svibnja u 20.00 h na HBO-u.

Dobitnica Oscara Angelina Jolie-Pitt napisala je, režirala i producirala intimnu, karakternu dramu Uz more koja prati američkoga pisca Rolanda (Brad Pitt) i njegovu suprugu Vanessu (Angelina Jolie-Pitt) koji dolaze u mirno i slikovito ljetovalište u Francuskoj 1970-ih jer im je brak u navodnoj krizi. Dok provode vrijeme s ostalim putnicima, uključujući i novopečene mladence i seljane, par se počinje miriti s neriješenim problemima u vlastitim životima. Premijera: 28. svibnja u 20.00 h na HBO-u

Dobitnica Emmyja® i za Oscara nominirana Oprah Winfrey zvijezda je Besmrtnog života Henriette Lacks u produkciji HBO Filmsa na temelju hvaljenog istoimenog publicističkog bestselera Rebecce Sckloot. To je priča o medicinskoj aroganciji i trijumfu, rasi, siromaštvu i dubokom prijateljstvu između neočekivanih ljudi a premijerno će biti prikazana 8. svibnja u 19.00 h na HBO 2.

Dvadeset godina nakon što su tajanstveni izvanzemaljci gotovo zbrisali čovječanstvo, vratili su se da se osvete u eksplozivnom nastavku Dan nezavisnosti: Nova prijetnjakoji će se emitirati 09. svibnja u 19.00 h na HBO 2. Koristeći pronađenu izvanzemaljsku tehnologiju, narodi Zemlje surađivali su na golemom obrambenom programu kako bi zaštitili planet. Ali ništa nas ne može pripremiti za naprednu i neviđenu silu izvanzemaljaca. Samo domišljatost nekolicine hrabrih muškaraca i žena može vratiti naš svijet s ruba istrebljenja.

Leo, njegov brat Elias, Finn, Oskar, Joshua i Matze opsjednuti su nogometom. Iako su čuli legendu o Divljoj nogometnoj ekipi, ne vjeruju u nju... Sve dok ne pronađu tajanstvenu kartu koja ih vodi na čudno mjesto koje može dokazati istinu. Nađu se među legendarnim Divljim dečkima i odabrani su da budu nasljednici originalne ekipe koja je sada odrasla. Duhovit i okretan film Divlja nogometna ekipa: Legenda živi koji nije samo o nogometu nego i o avanturi i prijateljstvu, biti će na programu 11. svibnja u 14.45 h na HBO 2.

Godinama je stari drvodjelac g. Meacham (Robert Redford) oduševljavao lokalnu djecu svojim pričama o neustrašivom zmaju koji obitava duboko u šumi Pacifičkog sjeverozapada. Za njegovu kćer Grace (Bryce Dallas Howard), koja radi kao šumska rendžerica, to su obične bajke... Sve dok ne upozna Petea (Oakes Fegley). Pete je tajanstveni 10-godišnjak bez obitelji i doma koji tvrdi da živi u šumi s divovskim zelenim zmajem po imenu Elliott… Disneyevu priču Pete i zmaj premijerno možete pogledati 15. svibnja u 19.00 h na HBO 2.

14. svibnja Majčin dan na HBO 2

Maraton serije Male laži (Big Little Lies) 14. svibnja na HBO 2 od 10.55 h
Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Shailene Woodley glume u HBO-ovoj limitiranoj dramskoj seriji, crnohumornoj priči o trima majkama iz sjeverne Kalifornije čiji se naizgled savršeni životi raspadaju do točke ubojstva.

Maraton hit filmova:
Gnjavatorica14. svibnja u 17.15 h na HBO 2
Majčin Dan14. svibnja u 19.00 h na HBO 2
Čuda s neba14. svibnja u 21.00 h na HBO 2
Joy14. svibnja u 23.45 h na HBO 2

PREMIJERE DOKUMENTARACA

Hvaljen kao remek-djelo glazbe, slika i sirove emocije, dokumentarni film Još jedanput s osjećajem istražuje stvaranje 16. studijskog albuma Nicka Cavea & The Bad Seeds naslovljenog Skeleton Tree, snimljenog usred osobne tragedije – smrti Caveova 15-godišnjeg sina Arthura. Sniman u crno-bijeloj tehnici (s iznenađujućim trenucima boje), rezultat je krhko, ogoljelo i iskreno svjedočanstvo jednog umjetnika koji pokušava pronaći izlaz iz tame. Premijera: 18. svibnja u 21.35 h na HBO-u

Svi filmovi, serije i dokumentarci će biti dostupni i putem HBO usluga videa na zahtjev - HBO On Demand i HBO GO.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti