Nives Celzijus dolazi u "Tvoje lice zvuči poznato" kao Prlja

nedjelja, 30. travnja 2017.

Neprepoznatljiva Nives ove nedjelje bit će Let 3: "Ne znam što je toj gljivi. Stvarno je poludila kad sam ja u pitanju."

Nakon što je u prošloj epizodi odnijela pobjedu nastupom s pjesmom The Fox, ove nedjelje Nives Celzijus gledamo u novom izdanju, a transformirat će se u Zorana Prodanovića Prlju iz grupe Let 3. "Ne znam što je toj gljivi. Stvarno je poludila kad sam ja u pitanju.", komentirala je Nives, a otpjevat će pjesmu Ero s onoga svijeta. Nives je istaknula kako misli da će biti dobra u tome, a hoće li joj i ova transformacija poći za rukom, tek ćemo vidjeti. "Luckasti su. Mario će mi dati još neke upute. Očekujem da me malo bolje još uputi.", dodala je Nives.

Dalibora Petka ovoga puta očekuje dvostruki izazov - Elton John i Rupaul s pjesmom Don't Go Breaking My Heart. Hologramskim prikazom vidjet ćemo njegovu transformaciju u Eltona Johna, dok će se na pozornici pojaviti kao Rupaul. "Bio sam žena, bio sam muškarac, sad sam i jedno i drugo!", zaključio je Dalibor priznavši kako nije znao da ovo dvoje izvođača imaju duet te dodao: "Kod Rupaula mogu čak malo i pretjerati i malo mi neće nitko zamjeriti."

Barbadošku pjevačicu Rihannu utjelovit će Ivana Mišerić s pjesmom We Found Love. "Obožavam Rihannu. Baš sam sretna zbog toga. Taj njezin gard, hladna, ful samouvjerena i moćna.", oduševljeno će Ivana priznavši kako će joj problem malo predstavljati falset. "Teško će mi biti kontrolirati svoju čeljust, jer ona ne otvara puno usta."

Jednog od najpopularnijih i najutjecajnijih glazbenika, američkog kantautora Princea, utjelovit će Bojan Jambrošić. "Opet jedna legenda! Ima da to odradim kako treba!", zaključio je Bojan koji će nastupiti s pjesmom Cream. "Plesa ima malo više ovoga puta.", konstatirao je Bojan, dok mu je vokalna trenerica Martina Tomčić savjetovala da u interpretaciji bude samozatajan i mističan. Hoće li usvojiti Martinine savjete, ostaje nam za vidjeti.

Uzbudljive nastupe osigurat će još Mia Anočić Valentić kao Tereza Kesovija, Mario Roth kao George Michael, Ana Gruica kao Doris Day, a Daniela Bilića ćemo vidjeti u ulozi pjevačice belgijske grupe Vaya con Dios.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti