"Zakon braće" - najočekivaniji TV event 2017.!

subota, 01. travnja 2017.

Od 6.4. na FOX stiže novih 9 epizoda najiščekivanije akcijske serije ove godine

Foto: FOX

Zasigurno najpoznatiju braću sa televizijskih ekrana - Michaela Scofielda (Wentworth Miller) i Lincolna Burrowsa (Dominic Purcell), imat ćemo ponovno prilike gledati u novim epizodama megapopularne serije Zakon braće.

Najočekivaniji TV event ove godine kreće sa emitiranjem 6. travnja, a gledatelji će nove epizode moći pratiti svaki četvrtak u 22:00 h na kanalu FOX. Seriju je kreirao američki scenarist i režiser Paul Scheuring, te se prikazivala na kanalu FOX od 2005. do 2009. godine. Legendarni likovi poput Sucrea, T-Baga i ostalih zaslužni su za ogroman uspjeh serije koja je proglašena i jednom od najpopularnijih akcijskih serija. Prva sezona Zakona braće osvojila je nagradu People’s Choice Awards za najbolju novu seriju, a osim toga osvojila je i brojne nominacije za ostale televizijske nagrade poput Zlatnog globusa, Emmy i Television Critics Association Awards. Osim glumačkih nagrada, uvodna glazba serije koju je napisao Ramin Djawadi, bila je također nominirana za nagradu Emmy 2006. godine. Dobro poznati likovi, pojavit će se i u novih 9 epizoda, a ovoga će puta trebati spasiti – Michaela.

Nisam dugo razmišljao kada su mi rekli za snimanje novih epizoda serije. Nisam imao nikakve posebne uvjete. Toliko volim ovu seriju da bih pristao na bilo kakvu ponudu. Spreman sam na snimanje i ostalih sezona ako se odluče na takav podhvat“, izjavio je Dominic.

„Bilo je odlično ponovno raditi sa Dominicom. Tijekom prijašnjih sezona toliko smo se zbližili da smo na neki način i postali braća. Mislim da je zbog tog našeg odnosa publika zavoljela ovu seriju. Sada kada smo snimali nove epizode, mogli smo puno brže snimiti neke scene upravo zbog te osobne i profesionalne povezanosti“, rekao je Wentworth.

Novih 9 epizoda serije Zakon braće snimane su na lokacijama u Maroku te su nastavak originalne serije. Radnja se odvija 8 godina nakon navodne Michaelove smrti. Wentworth Miller i Dominic Purcell ponovno će se pojaviti u ulogama slavne braće, a u seriju će se vratiti i ostali izvorni likovi. Michael je tijekom 8 godina radio za terorističku organizaciju i nitko nije znao je li živ ili nije. Kada je vidio da više ne može izdržati, teroristi su ga odlučili kazniti te su ga poslali u zatvor u Jemenu. Nakon što Lincoln i Sara otkrivaju kako je Michael živ i u zatvoru, njih dvoje dogovaraju plan i slažu tim koji će im pomoći u izvlačenju Michaela iz zatvora. T-Bag, C-Note i Sucre pristaju pomoći, te svi zajedno kreću planirati najveći bijeg iz zatvora ikada; No jedna od najvećih zločinačkih organizacija na svijetu to nikako neće dopustiti jer Michael zna tajne koje bi ih potpuno uništile…

„U ovoj sezoni, borimo se protiv terorista – točnije protiv terorističke organizacije ISIS. Nakon toliko godina surađivanja sa najvećim zločincima svijeta, Michael se jednostavno potpuno promijenio – ne zna treba li se uopće smatrati dobrom osobom. Može li se uopće vratiti na stari put? Taj odgovor će gledatelji saznati u novim epizodama.“ Izjavio je glumac Wentworth Miller.

„Posebno zanimljiva biti će veza između Michaela i njegovog sina koji će se također pojaviti u novim epizodama. Michael je u početku potpuno shrvan jer je daleko od svoje obitelji i nije u mogućnosti biti sa svojim sinom koji odrasta. Ali s druge strane, to mu daje snage da ide naprijed, da bude hrabriji i da izdrži sve izazove koji su pred njim“, rekao je Wentworth.

U glavnim ulogama: Wentworth Miller kao Michael Scofield, Dominic Purcell kao Lincoln Burrows, Sarah Wayne Callies kao Sara Tancredi, Amaury Nolasco kao Sucre, Robert Knepper kao T-Bag, Rockmond Dunbar kao C-Note, Mark Feuerstein kao Jacob Anton Ness, Augustus Prew kao Whip, Rick Yune kao Ja, Inbar Lavi kao Sheba i Paul Adelstein kao Paul Kellerman.

Komentari (2)
Povezane vijesti

Ostale vijesti