TV Preporuke dana – Subota 1.4.

subota, 01. travnja 2017.

Večeras vas od 20 sati čekaju odlični filmovi (Bruce Willis, Helen Mirren, Angelina Jolie, Jason Statham, Pierce Brosnan...)

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 1.4.

SERIJE / EMISIJE

A-strana, HTV 1 u 20:05 sati
U drugoj emisiji voditelji Duško Ćurlić i Ivan Vukušić i mlada ekipa pjevača pozvali su Josipu Lisac, Zoricu Kondžu i Olivera Dragojevića! Mladi glasovi svojim su izvedbama obrisali prašinu s nekih starih gramofonskih ploča te izveli neke od najljepših pjesama Ive Robića, Vice Vukova, Radojke Šverko, Tereze Kesovije, Miše Kovača. Vokalne legende publici u studiju svojim zajedničkim muziciranjem podarili su pravi glazbeni doživljaj.

Motel Bates, HTV 2 u 22:45 sati
Norman i Norma udaljuju se, a Norman i Emma se zbližavaju. Norma se prestraši kad Romero Normanu postavi nezgodna pitanja. Romero se upoznaje sa suparnikom na izborima.

FILMOVI

Red, HTV 2 u 20 sati
Film je nastao prema stripu Warrena Ellisa i Cullyja Hamnera, a scenarij su napisali Jon Hoeber i Erich Hoeber koji su tri godine kasnije nakon velikog uspjeha ovog filma napisali i nastavak, RED 2.

Gospodarica zla, RTL u 20 sati
Zlurada (Angelina Jolie) je bila lijepa mlada žena dobra srca koja je odrasla u idiličnom i mirnom šumskom kraljevstvu. Jednog dana vojska je napala njenu zemlju i zaprijetila harmoniji zajednice. Zlurada tada odlučuje biti najveći zaštitnik i borac protiv napada, ali upravo taj čin donosi joj veliku nepravdu, njeno dobro i hrabro srce pretvoreno je u hladni kamen.

Ledeni ubojica, Nova TV u 21:10 sati
Arthur Bishop (Jason Statham) je stroj – elitni ubojica strogog reda, s jedinstvenim talentom za čisto uklanjanje meta. Taj posao zahtjeva profesionalno savršenstvo i potpunu nevezanost, a Bishop je u tome najbolji. Međutim, kada ubiju njegovog mentora i bliskog prijatelja Harryja (Donald Sutherland), Bishop je itekako vezan...

Carrie, HTV 1 u 22:10 sati
Sissy Spacek slavu je stekla upravo kao Carrie, povučena tinedžerka koja skriva dvije tajne: jedna je njezina majka, vjerski fanatik, a druga njezina vlastita tajanstvena moć telekineze. Od početnog prizora pod tušem u školskoj dvorani,do čuvene završnice pune krvi i vatre na maturalnoj večeri, De Palma majstorski vodi ovaj blistavi film koji je s pravom ušao u horor klasike.

Slomljena krila, HTV 1 u 22:20 sati
Ovo je izvanserijski, sjajno razrađen i potpuno nepredvidljivi triler, koji će vas bez imalo truda zadržati u neizvjesnosti doslovno do posljednje minute.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti