TV Preporuke dana – Petak 31.3.

petak, 31. ožujka 2017.

Večeras uz emisije i serije možete pogledati poznate filmove nešto starijeg datuma

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 31.3.

SERIJE / EMISIJE

Večernjakova ruža, HTV 2 u 20 sati
Pratite izravan prijenos dodjele prestižne medijske nagrade Večernjakova ruža iz Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu.

Super ljudi, RTL u 20:10 sati

Sudbina, Nova TV u 20:15 sati
Jakup je saznao da mu je Sadet majka, a Maksut brat. I Kijmet kuje planove kako bi izašla kao pobjednica iz tog rata. Jakup se suočava sa svojom pravom majkom.

Deadwood, HTV 3 u 22:05 sati
Američka vojska pod vodstvom generala Custera dolazi u Deadwood, a gostioničari ih dočekaju raširenih ruku. S vojnicima stigne i vladin dužnosnik kojemu Adams nije prenio Swearengenovu poruku što Swearengena razbjesni. Alma napokon dozna zašto ju je otac došao posjetiti pa ona razočarana otrči Bullocku po utjehu. Trixie se pobrine za velečasnog Smitha koji ne izlazi iz bunila. Na drugom kraju grada Doc Cochran moli za njega kao da zna što mu se sprema. Bullock napokon pristane biti šerif u Deadwoodu.

FILMOVI

Kako se riješiti frajera u 10 dana, Nova TV u 21:45 sati
Benjamin Barry (Matthew McConaughey) je marketinški stručnjak koji se natječe s dvije kolegice oko dobivanja velike kampanje. S njima se okladi da je posao njegov ako uspije u roku od deset dana zavesti ženu koju one odaberu. Kolegice se lukavo odluče na prekrasnu novinarku Andie (Kate Hudson), koja izgleda kao tvrd orah. Istovremeno, Andie radi i na priči o tome kako se riješiti muškarca u roku od deset dana - uspije li to izvesti, imat će priliku za članke ozbiljnije tematike...

Godina zmaja, HTV 2 u 21:45 sati
Redatelj Michael Cimino donosi nam ovaj brutalni i eksplozivni krimić s Mickeyem Rourkom u glavnoj ulozi. Scenarij, kojeg je uz Cimina pisao i Oliver Stone, adaptacija je romana Roberta Daleyja.

Pljačka, RTL u 22:15 sati
Jedna od najvećih pljački u povijesti Britanije završila je bez ijedne uhićene oso­be, a opljačkani novac nikada nije pronađen. Lopovi su iskopali tunel do banke i ukrali sefove pune nakita i novca, ukupne vrijednosti oko 3 milijuna funti. O pljački se na naslovnicama pisalo neko­liko dana, a onda je odjednom sve prestalo. Ovaj film otkriva sve što je dosad skrivano: kraljevski seks skandal, korupciju u visokom društvu i savršeni zločin.

Lars ima curu, HTV 1 u 23:40 sati
Kada Lars Lindstrom predstavi svom bratu Gusu i šogorici Karin svoju novu prijateljicu Biancu koju je upoznao putem Interneta, njihova je prva reakcija - šok i nevjerica. Padne im na pamet nije li njihov dragi Lars, koji je inače sladak i introvertan tip, potpuno poludio – naime, upoznavši Biancu oni vide da se radi o običnoj lutki...

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti