Trailer za "It" najavljuje noćne more

četvrtak, 30. ožujka 2017.

Prvi teaser trailer za filmsku adaptaciju poznatog djela Stephena Kinga obećaje pravi zastrašujući horor film

Prvi teaser trailer za Ono, horor film temeljen na istoimenom romanu Stephena Kinga, stigao je i izgleda poprilično zastrašujuće.

Ono donosi priču o grupi djece u gradu Maineu koji se udruže nakon što ljudi iz susjedstva počnu nestajati. To ih dovede u izravan sukob sa Pennywiseom, klaunom koji zarobljava djecu te ih ubija.

Roman je već dobio uprizorenje i to kroz televizijsku seriju 1990. godine u kojoj je Tim Curry utjelovio zastrašujućeg zlikovca. I serija i Curry sigurno su pripomogli u porastu fobija od klaunova.

Čini se kako nova adaptacija udvostručuje taj cirkuski horor. Trailer već na samom početku izgleda zloslutno. Sivo nebo, pljusak i cjelokupna siva paleta boja najavljuju kako nešto zlobno vreba iza ekrana. Čak i kad znate o čemu se radi, ipak je malo zastrašujuće kada Pennywise, kojeg ovoga puta utjelovljuje Bill Skarsgård, proviri iz kanalizacije.

Cijeli teaser je vrlo jeziv. U jednom trenutku čak i običan crveni balon izgleda vrlo zlokobno. Je li redatelj Andrés Muschietti uspio taj osjećaj zadržati kroz cijeli film saznat ćemo 7. rujna kada Ono stigne u kina.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti