Nastavak filma "Krš i lom" dobio naziv: "Ralph Breaks The Internet"

srijeda, 29. ožujka 2017.

Disney je osim naziva nastavka svog velikog hita "Wreck-It Ralph" otkrio i kada ćemo film moći gledati u kinima

Ovogodišnji CinemaCon donio je mnogobrojne novosti. Jedna od njih otkrivena je tijekom Disneyevog panela. Odmah na početku prezentacije otkrili su neke detalje oko nastavka animiranog filma Krš i lom.

Disney je na CinemaConu otkrio kako će nastavak njihovog animiranog hita o video igrama iz 2012. godine nositi naziv Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2. U kina bi trebao stići 9. ožujka 2018. godine.

Ralph Breaks the Internet će režirati Rich Moore i Phil Johnston. Obojica su Disney veterani: Moore je surežiser filmova Krš i lom i Zootropola za koje je Johnston radio scenarije. Za Johnstona će ovo biti redateljski prvijenac.

U drugom dijelu će naš omiljeni zločesti lik iz video igre, kojem glas posuđuje John C. Reilly, pobjeći iz arkade i završiti online. Ralphu će se i ovoga puta pridružiti Vanellope (Sarah Silverman). Kao što je Johnston ranije rekao: "Internet je savršeno mjesto za Ralpha i Vanellope. Opsegom i razmjerom je ogromno tako da su mogućnosti za komediju beskrajne."

Krš i lom je bio pravi neočekivani hit te zaradio 470 milijuna dolara na kino blagajnama. Hoće li njegov nastavak postići isti uspjeh saznat ćemo 9. ožujka sljedeće godine kada film stigne u kina.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti