Ipak ima nade za treću sezonu "Pravog detektiva"?

srijeda, 29. ožujka 2017.

Showrunner serije "Deadwood" David Milch bi se mogao pridružiti Nicu Pizzolattu na pisanju scenarija

Prva sezona serije Pravi detektiv je oduševila gledatelje diljem svijeta, a njezin tvorac i scenarist Nic Pizzolatto je postao poznat preko noći. Nije ni čudno da se od druge sezone puno očekivalo, no ona nije bila ni približno uspješna kao prva. Nakon toga je HBO stao s ovim projektom, a sad se čini da je treća sezona sve bliže!

Entertainment Weekly javlja da je nagrađivani showrunner i scenarist David Milch, koji je među ostalim nagradama osvojio 4 Primetime Emmyja (Njujorški plavci) i tvorac HBO-ove uspješne serije Deadwood, u pregovorima za suradnju na trećoj sezoni serije Pravi detektiv. Pizzolatto je njegov veliki fan, a dvojac je u razgovorima već dulje vrijeme.

Prošlo je dvije godine otkako je završila druga sezona Pravog detektiva i otad se nagađa hoće li se serija nastaviti. U siječnju ove godine iz HBO-a je samo došla vijest da se nadaju da će se snimati dalje čim Pizzolatto razradi svoju ideju za novu sezonu.

Milch već deset godina surađuje s HBO-om, a u planu je i Deadwood film oko kojeg drugi detalji trenutno nisu poznati. Pizzolatto osim na trećoj sezoni Pravog detektiva radi i na ideji za novu seriju o Perryju Masonu kojeg bi navodno utjelovio Robert Downey Jr.

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti