Oscari: iskreni trailer poznatih Screen Junkiesa

nedjelja, 26. veljače 2017.

Nakon ponoći po našem vremenu počinje spektakl: dodjela nagrada Oscar, prijenos je na HTV-u 1

U noći s nedjelje 26. veljače na ponedjeljak 27. veljače čeka nas uzbudljiva dodjela prestižne nagrade Oscar. Dodjela će se 89. put održati u Hollywoodu u Los Angelesu, a voditelj ceremonije je po prvi put američki voditelj, producent, scenarist i komičar Jimmy Kimmel.

Prije same dodjele pogledajte iskreni trailer koji je složila dobro poznata ekipa Screen Junkies. Poznati po iskrenim trailerima raznih filmova, posebno onih najpoznatijih, ovaj put su se osvrnuli na izbor devet nominiranih u kategoriji najboljih filmova. Video je vrlo brzo skupio skoro 2 milijuna pogleda.

Podsjetimo, među nominiranima u najprestižnijoj kategoriji za najbolji film su La La Land, Moonlight, Manchester by the Sea, Dolazak, Lion, Greben spašenih, Hidden Figures, Fences te Hell or High Water.

Prijenos i ove godine možete pratiti na HRT-u te na mobilnim uređajima, tabletima i računalima s pomoću multimedijske usluge HRTi. Na HTV 1 u 0:50 pogledajte presjek nominiranih, a u 1 sat počinje dolazak zvijezda na Red Carpet te nakon toga prijenos dodjele. Snimku ceremonije možete pogledati sutra, 27. veljače u 21:40 sati na HTV 2.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti