TV Preporuke dana – Nedjelja 19.2.

nedjelja, 19. veljače 2017.

Nedjeljna večer nudi poznate filmove nešto starijeg datuma

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 19.2.

SERIJE / EMISIJE

Nikad nije kasno, RTL u 20 sati
Nova epizoda glazbenog showa koji dokazuje da nikad nije kasno za snove!

Vikinzi, HTV 2 u 21:55 sati
Ragnar i Ivar još se više zbližavaju dok kuju urotu protiv Sasa.

Crna Guja, HTV 2 u 22:45 sati
Engleska je suočena s dvije krize: čaranje uzima maha, a i kuga se širi zemljom. Jadnog Edmunda Štrigonjušac optuži da je vještac. Hoće li on i Baldrick dospjeti na lomaču?

FILMOVI

U službi Njezina Veličanstva, Doma TV u 20 sati
U vrijeme svoga premijernog prikazivanja naišao je na pomalo mlake kritike, koje su prvenstveno bile rezultat velikoga glumačkog zaokreta u franšizi. Naime, publika u ulozi najslavnijega tajnog agenta na svijetu po prvi put nije imala prilike gledati slavnog Seana Conneryja, nego sasvim novo lice. George Lazenby svakako je imao težak zadatak nasljeđivanja prave ikone, ali zanatski, šarmerski i akcijski izvršio ga je bez najmanje zamjerke.

Ludilo, HTV 2 u 20 sati
Tijekom boravka u Parizu na simpoziju doktor Richard Walker i njegova supruga Sondra odsjedaju u hotelu u kojem ona misteriozno nestaje. Policijska istraga ne daje rezultate pa se doktor odlučuje na vlastitu potragu za ženom...

Zagonetno ubojstvo na Manhattanu, HTV 1 u 22:05 sati
Diane Keaton, koja je već zaradila Oscara u Allenovu prethodnom filmu za najbolju žensku ulogu (Annie Hall), u ovome filmu glumi Carol Lipton. Film je bio nominiran za dva Zlatna globusa.

Samo pucaj, Doma TV u 22:40 sati
Kada se čovjek poznat samo kao Smith (Owen), prelijepa prostitutka (Bellucci) i manijakalni ubojica (Giamatti) nađu uvučeni u smrtonosnu igru mačke i miša, pokreće se eksplozija naoružanih nasilnika, frcajućih metaka i neprestane akcije koja će vas ostaviti bez daha!

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti