Novi specijal National Geographica - "Od kolijevke do groba"

subota, 18. veljače 2017.

Spektakularno cjeloživotno putovanje u Nationa Geographic specijalu "Od kolijevke do groba"

Foto: National Geographic

Kada se sve zbroji i oduzme - priča o nama se svodi na jedan život i jedno tijelo! Do koje mjere je to tijelo fascinantno te promjene kroz koje prolazi tijekom cijelog života, moći ćemo pogledati u novom specijalu Od kolijevke do groba koji će biti premijerno prikazan 19. veljače u 21:55h na National Geographicu.

Topla priča o ljudskom životu i životnom vijeku upotpunjena fascinantnim vizualnim efektima i računalnim grafikama, nezaboravno je iskustvo koje na najbolji način prikazuje sve što nam se događa. Osim na fizičku stvarnost, dokumentarac veliku pažnju posvećuje i našem unutarnjem životu koji je naizgled sakriven, ali podjednako stvaran i dio nas!

Glavni lik ovog specijala je Adam – devedesetogodišnji muškarac koji nas vodi na put kroz vrijeme u svoje djetinjstvo, te nam daje priliku da zajedno sa njim ponovno "proživimo" cijeli njegov život – od njegovog prvog udaha, prvih riječi, prvih ljubavi i odrastanja te do životnih iskušenja i posljednjeg izdaha.

Ovo nevjerojatno putovanje nije samo biografija jednog čovjeka, već i priča o ljudskom tijelu. Uz nevjerojatne vizualne efekte, vidjet ćemo ljudsko tijelo kako živi, raste i umire, te kako reagira i što sve proživljava dok se mi nosimo sa najvećim životnim i iskušenjima i uzbuđenjima. Uz pomoć suvremene računalne grafike, Adam će se "pretvoriti" iz dječaka u muškarca i proživjeti promjene koje dolaze s godinama. Ovaj izniman specijal prikazuje nam život kakav je u svojoj suštini i dokazuje kako su rođenje i život zaista najveće čudo!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti