TV Preporuke dana – Nedjelja 22.1.

nedjelja, 22. siječnja 2017.

Današnja večer nudi raznovrsne filmove, a na HRT-u 2 od 21:40 sati možete gledati različite odlične serije

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 22.1.

SERIJE

Vikinzi, HTV 2 u 21:45 sati
Ragnar se vraća u Kattegat i planira pohod na Wessex kako bi ispravio pogreške iz prošlosti.

Sinovi anarhije, HTV 2 u 22:30 sati
U sedmoj, posljednjoj sezoni serije Jax pati zbog Tarine smrti i preda se policiji. U zatvoru sklapa novo savezništvo koje bi trebalo pomoći klubu. Bori se protiv desne ruke Damona Popea, Augusta Marksa. Gemma i Juice u bijegu su i kriju se od kluba. Jax iskorištava klub kako bi se osvetio ljudima za koje misli da su mu ubili ženu. Smrt Bobbyja Munsona samo pojačava njegovu mržnju i dodatno pogoršava Gemmine i Juiceove laži.

Crna Guja, HTV 2 u 23:45 sati
U oblikovanju britanske baštine ulogu su odigrale mnoge velike i hrabre dinastije. Crne Guje nisu jedna od njih. Kukavice i hulje, Crne Guje uspjele su ostaviti ljagu u svakome razdoblju kroz koje se progmizale. Prva zabilježena Crna Guja, ukleta od mladosti zbog unakažene frizure, progmizala je srednjovjekovnom Engleskom u neograničenoj ambiciji i neprivlačnom trikou. Njegova je karijera počela umorstvom vlastitog ujaka Richarda Trećeg i otad je u silaznoj putanji.

FILMOVI

Iz Rusije s ljubavlju, Doma TV u 20 sati
Ovaj drugi film iz serijala o tajnom agentu Jamesu Bondu režirao je, kao i prvi, britanski redatelj Terence Young. Sean Connery briljantan je kao Bond, a i svi drugi elementi filma - od prekrasne špice, do nezaboravne glazbe Johna Barryja - pridonijeli su da serijal o Bondu ostane najpopularniji od svih iz špijunskog žanra.

Obračun legendi, Nova TV u 21:10 sati
U filmu Obračun legendi Stallone i De Niro glume Henryja „Razor“ Sharpa i Billyja. Dva lokalna borca iz Pittsburgha postala su nacionalno poznata po svom rivalstvu. Dva puta suprotstavljeni, svaka borba rezultirala je drugim pobjednikom. 1983., večer uoči njihove treće i odlučujuće borbe, Razor objavljuje svoju mirovinu odbijajući objasniti razlog takve odluke. Trideset godina kasnije, boksački promotor Dante Slate Jr., nudi im ponudu koju ne mogu odbiti: da ponovno uđu u ring i poravnaju račune.

Ronin, Doma TV u 22 sata
Ronin je, prema japanskoj legendi, samuraj čiji je gospodar ubijen. Ostavljen bez vođe kojemu bi posvetio život, ronin besciljno luta zemljom i može ga unajmiti tko želi za posao koji želi. Taj se opis može primijeniti na skupinu okorjelih ubojica koji se okupljaju u pariškom bistrou na početku istoimenog filma, špijunsko-akcijskog trilera Ronin.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti