2Cellos, Dubrovnik i "Igra prijestolja"

utorak, 17. siječnja 2017.

Osim predivnog videa svjetski poznatog dvojca dobili smo i potencijalno dobre vijesti vezane uz samu seriju

Dok čekamo da stigne nova sezona popularne serije Igra prijestolja, 2Cellos su se odlučili dobro pripremiti za nadolazeću sezonu svojom verzijom glazbene teme, koju su odsvirali uz pomoć Londonskog simfonijskog orkestra.

Ovim videom Luka Šulić i Stjepan Hauser odlučili su najaviti skori izlazak svog albuma Score, na kojem će se uz temu iz Igre prijestolja naći glazba iz filmova Schindlerova lista i Kum, te desetak drugih velikih filmskih hitova. Novi album stiže 17. ožujka, a cijeli je sniman u suradnji sa Londonskim simfonijskim orkestrom.

Ovaj video, osim što donosi poznatu temu iz fantastične HBO-ove serije, sniman je u Dubrovniku, fanovima serije poznatom kao King's Landing, a Luka i Stjepan snimali su ga na lokacijama gdje se snimala i sama serija.

Nova sezona fantastične serije stiže nam ovoga ljeta, te nas u sedmoj sezoni čeka tek sedam epizoda, umjesto uobičajenih deset. Iako je za osmu i posljednju sezonu najavljeno kako će imati samo šest epizoda navodno je ta odluka još pod upitnikom tako da postoji šansa i nas počaste sa kojom epizodom više.

Sedmu sezonu Igre prijestolja pratiti ćemo od 25. lipnja.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti