"Šaljivi kućni video" i "Ludi Guinnessovi rekordi" vas nasmijavaju petkom navečer

petak, 06. siječnja 2017.

Nove zabavne serije stižu u udarni termin u 20 sati na RTL

Večeras od 20 sati se možete zabaviti uz nove serije!

Na male ekrane stižu video uradci iz arhive najveće svjetske kuće šaljivih kućnih videa! Katalog francuskog Novovisiona je zaista velik – 100.000 videoisječaka koji čine 450 sati urnebesnog sadržaja, od kraćih sadržaja pa do onih dužih od 30 minuta, pravo su blago koje se prikazuje u 145 zemalja svijeta.

RTL je izabrao Šaljivi kućni video, u originalu Hilarious Home Video Show te, da bi sve još bilo smješnije, nagovorio Zlatana Zuhrića-Zuhru da ih prezentira na svoj jedinstven duhovit način. Rezultat je naravno šaljivi paket Zuhrinih komentara i komičnih videoisječaka, koji će vas u 20 minuta nasmijavati petkom u 20 sati.

Nakon toga slijedi show u kojem se pokušavaju srušiti najrazličitiji rekordi i koji i dalje osvaja gledatelje diljem svijeta! Stavljanje što više puževa po licu, neprestano preskakanje prepreka ili vuča kamiona i aviona – ne postoji dovoljno čudan i opasan rekord koji nije bio isproban te snimljen u Ludim Guinnessovim rekordima. Nevjerojatne pothvate, ali i najluđe pokušaje obaranja svjetskih rekorda gledamo petkom na RTL-u kroz koje će nas voditi Nikola Vikić-Topić. U 24 epizode koje prikazuju različite rekordere (od najniže osobe na svijetu do najvišeg skoka s padobranom) Ludi Guinnessovi rekordi gledaju se od Velike Britanije (ITV2) do Kine (CCTV1). Sada i RTL donosi zadivljujuće scene rušenja svakojakih rekorda, u showu koji pokazuje da ljudskom stremljenju i ustrajnosti nema kraja!

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti