Fanovi "Deadpoola" odabrali novog redatelja

utorak, 25. listopada 2016.

Nakon što je Tim Miller napustio nastavak "Deadpoola" fanovi su odlučili pokrenuti peticiju za drugog redatelja

Foto: PR Photos

Mnogobrojni obožavatelji ostali su razočarani nakon što je Tim Miller, redatelj Deadpoola, odlučio kako neće raditi na nastavku filma. Međutim, neki su to shvatili kao priliku da se pokuša angažirati impresivna zamjena. Pokrenuta je peticija u kojoj se Ryana Reynoldsa traži da angažira Quentina Tarantina.

Iako zvuči kao genijalna kombinacija, taj film vjerojatno nećemo gledati. Poznato je kako Tarantino isključivo režira filmove koje je sam napisao, a Deadpool 2 već ima scenariste Paula Wernicka i Rhetta Reesea, koji već rade na scenariju nastavka.

Istu ideju, ili bismo mogli reći više kao želju, imao je i sam Deadpool odnosno Ryan Reynolds, kada je 2009. godine, dok je film još nije bio niti u povojima, rekao kako bi njegov savršeni redatelj za Deadpoola bio upravo Quentin Tarantino.

Iako su šanse iznimno male da ova ideja prođe, podsjetimo se da je Tarantino jednom rekao kako bi mogao režirati film o superjunaku. Jednom je spomenuo kako bi želi režirati film o Lukeu Cageu jer je i sam veliki ljubitelj stripova. Tako da možda ima neke šanse da barem razmisli o prijedlogu, ukoliko do njega uopće dođe.

Ako podržavate ovu ideju i želite vidjeti Tarantina u redateljskoj fotelji novog Deadpoola potpišite peticiju pokrenutu na stranicama Change.org.

M.M.K.

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti