"Najbolji britanski slastičar" u novom ruhu?

ponedjeljak, 26. rujna 2016.

Iako je Channel 4 otkupio format emisije, većina voditelja odlučila je ostati uz BBC, koji ima neke nove ideje

Konkurencija emisiji Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar, sa Mary Berry, Sue Perkins i Mel Giedroyc, mogla bi se pojaviti prije nego Channel 4 na male ekrane donese svoju verziju emisije, otkriveno je iz izvora bliskih produkciji.

Channel 4 je od BBC-ja otkupio format kulinarske emisije Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar ranije ovoga mjeseca, a glasine o mogućem BBC-jevom novom showu pojavile su se nakon što su voditeljice Sue i Mel odlučile ostati uz BBC, nakon čega je i sutkinja u showu, Mary Berry, donijela istu odluku. Paul Hollywood, koji je sudio uz Mary, nastavit će biti dio originalne emisije na novom kanalu.

Čini se kako je samo pitanje vremena kada će se Mary, Mel i Sue ujediniti u novom showu jer je izvor blizak produkciji otkrio: "Još nismo ništa isključili i mogli bismo ujediniti Mel, Sue i Mary. I da, vjerojatno bismo mogli napraviti show prije Channela 4, ako tako odlučimo. Razmatramo mnogobrojne ideje, iako još nismo spremni ništa objaviti."

Dobar, bolji, najbolji... britanski slastičar se još uvijek prikazuje na BBC-ju. Trenutno se nalazi usred sedme sezone, koja će završiti 26. listopada, nakon čega se očekuje još samo jedan božićni specijal, koji će označiti kraj emisije kakvu trenutno znamo.

M.M.K.

Komentari (1)
Povezane vijesti

Ostale vijesti