"Mijenjam ženu" se vraća na male ekrane

petak, 23. rujna 2016.

Kreću prijave za novu sezonu jednog od najpopularnijih televizijskih formata

Jeste li ikad razmišljali o tome da promijenite obitelj, ostavite svoje najmilije i postanete dio jedne posve nove, potpuno drugačije sredine?

RTL ponovno, nakon dugih skoro 10 godina, kreće sa snimanjem nove sezone Mijenjam ženu koja je po mnogima bila prva omiljena dokumentarna sapunica na ovim prostorima.

Dvije žene iz potpuno različitih svjetova mijenjaju obitelji i upuštaju se u avanturu života u kojoj se i najobičniji kućanski poslovi čine neobičnima. Briga za novu djecu i muža te obavljanje novih obiteljskih obaveza sada su potpuno novo iskustvo!


Zamjena žena težak je ispit za sve sudionike jer se često susreću i isprepliću ljudi s potpuno različitim svjetonazorima i sasvim drukčijim i suprotnim karakternim osobinama. 'Nestabilni i osjetljivi' susreću se s onima ‘koji stoje čvrsto na zemlji’, 'liberalni' s 'konzervativnima', 'uredni i perfekcionisti' sa 'superneurednima', 'dobrostojeći' s onima 'plićeg džepa'…

Mijenjam ženu jedna je od najpopularnijih i najzabavnijih emisija ikad prikazanih u domaćem eteru, a tijekom prikazivanja čak je 150 obitelji, majki, djevojaka i baka zamijenilo uloge. Gledanost pojedinih epizoda je prelazila milijun gledatelja, a prikazano je i nekoliko posebnih izdanja ovog formata s Nives Celzijus, Aleksandrom Grdić, Rinom Dehni i Renatom Sopek koju je pratilo nevjerojatnih 1 086 249 gledatelja.

I nove će epizode unijeti zabavu i smijeh, ali i istodobno otvoriti mnoga pitanja i dvojbe! Rasplamsat će nam znatiželju: jesu li naši roditelji uistinu savršeni? Možda je nova mama upravo ona koju priželjkujemo? Jesu li neki drugi muževi i djeca ono što bi nas učinilo još sretnijima i je li susjedova trava uistinu zelenija?

Komentiraj članak
Povezane vijesti

Ostale vijesti